Összevert egy tolvajt a Való Világ egykori győztese

Forrás: Facebook /Mészáros Szabolcs -
tolvaj rendőr VV Szabolcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ első szériájának győztese, Szabolcs az V. kerületi rendőrkapitányság nyomozójaként dolgozik és nemrég egy autótolvaj nyomába eredt.

Szabolcs és kollégái a Magyar Tudományos Akadémia közelében, az V. kerületben, munka közben nyakon csíptek egy autótolvajt. Az intézkedés a zsaruk állítása szerint teljesen jogszerű volt. A közel kétméteres bűnözőt a földre nyomták, aki a beavatkozás során fejsérüléseket szenvedett. Az illetőt orvoshoz vitték, ahol állította: a rendőrök bántalmazták. A doktor ezt természetesen jelentette az illetékes hatóságoknak - számolt be a Blikk.

Forrás: Facebook /Mészáros Szabolcs

Az ügyben az ügyészség és a Nemzeti Védelmi Szolgálat is vizsgálatot indított. VV Szabolcsot, azaz Mészáros Szabolcsot meggyanúsították hivatali eljárásban való bántalmazással. Az is lehet, hogy az egész rendőri karrierje derékba törhet.

"A kolléga teljesen szabályosan járt el. A férfi egyébként közvetlen az eset előtt szabadult a börtönből. Az első körben nem is indult eljárás Szabolcs ellen, de az NVSZ is bekapcsolódott, és végül mégis megindult a nyomozás" - nyilatkozta a napilapnak egy neve ellhallgatását kérő illetékes.

A volt valóságshow-szereplő ügyvédet fogadott.

Tragédia! Öngyilkos lett a magyar fociedzőhttp://www.life.hu/news/20150528-ongyilkos-lett-a-magyar-fociedzo.htmlSzíven szúrta magát Jung József, akinek pszichiáterével lett volna találkozója aznap, amikor öngyilkos lett. NewsOrigoKovács Laci újabb életveszélyes expedícióra készül – 400 kilométer a forró sivatagbanhttp://www.life.hu/news/20150527-kovacs-laci-xlaci-ujabb-eletveszelyes-expediciora-keszul-400-kilometert-gyalogol-majd-a-forro.htmlKovács Lászlóval tavaly malájziai útja kapcsán beszélgettünk, idén pedig újabb kihívásra készül: egyedül próbálja meghódítani a világ legveszélyesebb sivatagját. Laci, ha kell, saját vizeletét issza majd és szembeszáll a kígyókkal.News--Ők a világ legbefolyásosabb nőihttp://www.life.hu/news/20150527-ok-a-vilag-legbefolyasosabb-noi.htmlAz amerikai Forbes listát készített a világ legbefolyásosabb nőiről. Már ötödik éve Angela Merkel áll a dobogó legfelső fokán. News--Ennél menőbb kép még sosem készült politikusrólhttp://www.life.hu/news/20150527-angela-merkel-nagyon-meno-kepe.htmlEgy halászhajó átadásán, a németországi Sassnitzben falta be a német kancellár a pácolt heringet, amiről elkészült minden idők legjobb Merkel-képe. News--Riasztás! Viharos szélre figyelmeztet a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20150527-viharriasztast-adott-ki-a-meteorologiai-szolgalat-az-orszag-tobb-reszere-is.htmlA legerősebb széllökések az ország egyes részeiben akár a 70 kilométer/órát is elérhetik.NewsThinkstockBörtönt kaphat Johnny Depp a kutyái miatthttp://www.life.hu/news/20150526-johnny-depp-borton-es-penzbuntetest-is-kaphat-az-ausztral-hatosagoktol-kutyai-miatt.htmlKomoly büntetést szabhatnak ki a színészre, amiért az ausztrál törvényekre fittyet hányva becsempészte két yorkshire terrierjét a szigetországba.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.