Szárnyakat operáltatott magának a Ken babává műtött férfi

Forrás: Facebook/ Justin Jedlica -
szárny Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Jedlica 70 000 fontot költött műizmaira és babavonásaira, de itt még nem áll meg! Szárnyakat operáltatott a hátába.

Az élő Ken baba, aki az élő Barbie-val is találkozott már, egyre durvább dolgokat tesz.

Most azt vette fejébe, hogy négy implantátumot rakat a hátába, amitől úgy fog kinézni, mintha testépítő-háta lenne. Nem bízta a véletlenre, saját maga készítette el a szilikonbetéteket. Eddig 190 műtétnél is többön van túl, de ez még nem jelenti a beavatkozások sorozatának végét.

Forrás: Facebook/ Justin Jedlica

Azt akarja, hogy testének minden porcikáját műanyag borítsa. Orvosa rajta kísérletezte ki a "szárnyak" beültetését, ezidáig még nem csinált ilyet.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Sam Shepard filmszínészt őrizetbe vették ittas vezetés miatthttp://www.life.hu/news/20150528-elhunyt-mary-ellen-mark-amerikai-fotomuvesz.htmlSam Shepard amerikai filmszínészt, Pulitzer-díjas írót őrizetbe vették ittas vezetés gyanúja miatt az új-mexikói Santa Fében.News--Az örökség miatt hazudnak B.B. King lányai apjuk haláláról?http://www.life.hu/news/20150528-b-b-king-lanyai-a-penz-miatt-hazudnak-arrol-hogy-hogyan-halt-meg-edesapjuk-az-ugyved-szerint.htmlA nemrég elhunyt zenészlegenda két lánya, Karen Williams és Patty King azt állítják, hogy édesapjukat menendzsmentjének két tagja mérgezte meg. B.B. King ügyvédje szerint azonban mindez csak kitaláció.News--Kelemen Anna a sofőrjével hadakozik - A férfi tizenötezer forinttal lépett lehttp://www.life.hu/news/20150528-kelemen-anna-soforjevel-hadakozik.htmlKelemen Anna egykori sorfőrjére panaszkodik, aki állítása szerint lelépett a pénzével. News--Tragédia! Öngyilkos lett a magyar fociedzőhttp://www.life.hu/news/20150528-ongyilkos-lett-a-magyar-fociedzo.htmlSzíven szúrta magát Jung József, akinek pszichiáterével lett volna találkozója aznap, amikor öngyilkos lett. NewsOrigoKözeleg a jó időhttp://www.life.hu/news/20150528-milyen-ido-lesz-csutortokon-es-penteken-az-idojaras-elorejelzes-szerint.htmlCsütörtökön még helyenként számíthatunk esőre, záporra, péntektől azonban már itt a jó idő.News--Kovács Laci újabb életveszélyes expedícióra készül – 400 kilométer a forró sivatagbanhttp://www.life.hu/news/20150527-kovacs-laci-xlaci-ujabb-eletveszelyes-expediciora-keszul-400-kilometert-gyalogol-majd-a-forro.htmlKovács Lászlóval tavaly malájziai útja kapcsán beszélgettünk, idén pedig újabb kihívásra készül: egyedül próbálja meghódítani a világ legveszélyesebb sivatagját. Laci, ha kell, saját vizeletét issza majd és szembeszáll a kígyókkal.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.