Elhunyt a hollywoodi színész

Forrás: www.reynaldorey.com -
halál Reynaldo Rey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
75 évesen hunyt el Reynaldo Rey, ismert humorista, színész. 

Harold Reynolds, ismertebb nevén Reynaldo Rey, amerikai színész, humorista 75 évesen hunyt el. A Harlemi éjszakák, a Végre péntek, az Első vasárnap és A pénz szerelmére című filmekből ismerhette a közönség. Rendszeresen szerepelt a Mindenki utálja Christ című sorozatban.

Forrás: www.reynaldorey.com

Utolsó szerepében a Pawn Shop című filmben volt látható.

A hírek szerint halálának oka stroke volt.

Elhunyt Mary Ellen Mark amerikai fotóművészhttp://www.life.hu/news/20150528-elhunyt-mary-ellen-mark-amerikai-fotomuvesz-1.htmlHetvenöt éves korában elhunyt Mary Ellen Mark amerikai fotóművész, akinek modelljei közt éppúgy akadtak szökött gyerekek és heroinfüggők, mint hírességek és a világ vezető személyiségei.NewsSam Shepard filmszínész őrizetbe vették ittas vezetés miatthttp://www.life.hu/news/20150528-sam-shepard-filmszinesz-irot-orizetbe-vettek-ittas-vezetes-miatt.htmlSam Shepard amerikai filmszínészt, Pulitzer-díjas írót őrizetbe vették ittas vezetés gyanúja miatt az új-mexikói Santa Fében.News--Szárnyakat operáltatott magának a Ken babává műtött férfihttp://www.life.hu/news/20150528-szarnyakat-operaltatott-maganak-a-ken-babava-mutott-ferfi.htmlJustin Jedlica 70 000 fontot költött műizmaira és babavonásaira, de itt még nem áll meg! Szárnyakat operáltatott a hátába.News--Összevert egy tolvajt a Való Világ egykori győztesehttp://www.life.hu/news/20150528-osszeverte-a-tolvajt-a-valo-vilag-egykori-gyoztese-vv-szabolcs.htmlA Való Világ első szériájának győztese, Szabolcs az V. kerületi rendőrkapitányság nyomozójaként dolgozik és nemrég egy autótolvaj nyomába eredt.NewsOrigoTragédia! Öngyilkos lett a magyar fociedzőhttp://www.life.hu/news/20150528-ongyilkos-lett-a-magyar-fociedzo.htmlSzíven szúrta magát Jung József, akinek pszichiáterével lett volna találkozója aznap, amikor öngyilkos lett. NewsOrigoKovács Laci újabb életveszélyes expedícióra készül – 400 kilométer a forró sivatagbanhttp://www.life.hu/news/20150527-kovacs-laci-xlaci-ujabb-eletveszelyes-expediciora-keszul-400-kilometert-gyalogol-majd-a-forro.htmlKovács Lászlóval tavaly malájziai útja kapcsán beszélgettünk, idén pedig újabb kihívásra készül: egyedül próbálja meghódítani a világ legveszélyesebb sivatagját. Laci, ha kell, saját vizeletét issza majd és szembeszáll a kígyókkal.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.