Profi fotóst kaptak az Illatos úti, örökbefogadásra váró kutyák

kutya fotós Vigyél haza alapítvány Illatos úti ebrendészeti telep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha csak egy rövid időre is, de kijöhettek kenneljeikből az Illatos úton legrégebben élő kutyák. A Vigyél Haza Alapítvány fotográfus önkéntesei a napokban 60, régóta az Illatos úton lévő állatról 200 képet készítettek, hogy rácsok nélkül mutathassák meg: ők is vonzó egyéniségek.

A cél az volt, hogy ne csak sajnálják, de szeressék is ezeket a kedves állatokat, és a szép felvételek esélyt adjanak nekik a mielőbbi örökbefogadáshoz, hiszen a kutyák némelyike akár

10-12 hónapja várja reménykedve az igazi Gazdit!

Forrás:Victor Sabo és Moldován Tünde

Az Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti telepére leadott vagy befogott kutyákról gyakran nem könnyű feladat vonzó képeket készíteni, hiszen a szerencsétlen sorsú állatok a bekerülésükkor rémültek, nem értik a helyzetet. Később a hosszú hónapokig tartó reménytelen várakozástól befelé fordulóak, a bezártságtól fizikailag és mentálisan is leépülhetnek.

Forrás: Victor Sabo és Moldován Tünde

A több mint 200 gyönyörű fotót a Vigyél Haza Alapítvány Facebook-oldalán, az alábbi linkeken lehet megnézni:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1104730076208740.1073742404.149015598446864&type=1

Most tényleg lehet Sarka Katát utánozni!http://www.life.hu/bulvar/20150422-most-tenyleg-lehet-sarka-katat-kovetni-ingyenes-mikrochip-leolvaso-keszuleket-telepitenek-az.htmlSarka Katának nem csupán a tökéletes teste és családja a fontos, a négylábúakra is gondol. Hajdúék elsők között csatlakoztak ahhoz az akcióhoz, amellyel az elveszett kutyáknak lehet segíteni a gazdi megtalálásában. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huŐk már boldogok! 45 állatot fogadtak örökbe hétvégén, az Illatos útonhttp://www.life.hu/news/20150126-az-illatos-uti-orokbefogado-napon-45-allat-talalt-uj-gazdara.htmlA szombati örökbefogadó napon összesen 45 állat kapott esélyt az újrakezdésre: ennyi kutyát és cicát vittek haza az Illatos útról.NewsOrigoCel-eb lett egy Illatos úti kutyushttp://www.life.hu/bulvar/20130911-hires-lett-az-egykori-illatos-uti-arva-kutyus-veni.htmlIgazi celebnek számít már Veni, az egykori Illatos útra kidobott kölyökkutya, akivel ezúttal angol nyelvtanfolyamot reklámoznak. Korábban a BBC hírportálon is feltűnt.TV + BulvárElhunyt a Péntek 13 színésznője, Betsy Palmerhttp://www.life.hu/news/20150601-elhunyt-betsy-palmer-a-pentek-13-szinesznoje.htmlBetsy Palmer egy connecticuti idősek otthonában halt meg. 88 éves volt.News--Mila Kunis veszélyben van! Zaklatója megszökött a pszichiátriárólhttp://www.life.hu/news/20150601-mila-kunis-szineszno-zaklatoja-megszokott-a-pszichiatriarol.htmlA férfi, akit kétszer is elítéltek Mila Kunis zaklatása miatt, megszökött a pszichiátriáról – jelentette be hétfőn reggel az intézmény vezetője, Martin Rodriguez.News--Súlyosan megsérült a színpadon a világsztárhttp://www.life.hu/news/20150601-enrique-iglesias-enekest-egy-dron-tamadta-meg-a-szinpadon.htmlAz énekes kellemetlen helyzetbe került legutóbbi, mexikói koncertjén, egyik rajongója ugyanis egy drónt küldött a zenészre.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.