Bárány Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva karambolt élt át Bárány Attila hétvégén.

Elmaradt Bárány Attila hétvégi bulija. Autója elé ugrott egy 170 kilós szarvastehén. Az állat nem élte túl az ütközést, leszakadt a feje, Bárány autója pedig totálkárosra törött. Az autóban ülő utasok kisebb sérülésekkel megúszták a durva balesetet.

Forrás: baranyattila.hu

A DJ sokkoló fotót tett közzé a halott szarvasról és saját sérüléseiről is, rajongói inkább az állatot sajnálták, amin a lemezlovas kiakadt: "Mondhat bárki, bármit. 5-en ültünk az autóban és örülünk, hogy csak ennyivel megúsztuk. Az autón keletkezett kár nem érdekel. De hogy valaki a szarvast sajnálja inkább és megjegyzéseket tesz a saját oldalamon Zolira, vagy rám, kikérem magamnak az Ő nevében is. Ha valaki, akkor Zoli tudja, hogy egy ilyen szituációban mit lehet, vagy nem lehet tenni. Nem mentünk úgy, mint az állatok. Vizes volt az út, esett az eső. Lakott területen kívül éjjel fél 2-kor, a semmiből, nem az úton bóklászva, hanem egy pillanat alatt, az útra és elénk ugrott a szarvas. Nem lehetett kikerülni, pedig Zoli megpróbálta" - írta Facebookján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.