Vajna Tímea nők ezreinek segít

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Vajna Timi Miss Universe Hungary Vajna Tímea ösztöndíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre feszítettebb tempóban dolgozik Vajna Tímea, akinek minden gondolata a Miss Universe Hungary körül forog. A szépségverseny tulajdonosa maximalistának vallja magát, és valóban: amibe belekezd, azt sikerre is viszi. Blogot vezet, szépségtippekkel segít nők ezreinek, most pedig ösztöndíjat alapít.

Ki sem látszik a munkából Vajna Tímea, aki több ezer rajongójának példaképévé vált: bármerre is jár, bármit is csinál, óriási érdeklődésre tart számot.

A Miss Universe Hungary tulajdonosa a szépségipar meghatározó arcává vált: címlapokon szerepel, sorra kapja a felkéréseket és kikérik a véleményét, hiszen pontosan ismeri a nemzetközi tendenciákat. Legutóbb például a Felvidék Szépe szépségverseny zsűri elnökének választották. Eközben pedig nők ezrei faggatják arról, hogyan ápolja haját, milyen körömlakkot használ, milyen fogyókúrás praktikákat javasol, vagy épp milyen szépségtippeket adna az arcápolást illetően.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Segíteni szeretnék a nőknek és jó példát szeretnék mutatni a követőimnek, akárcsak a Miss Universe királynő-jelölteknek. Maximalista vagyok és talán a Mérleg csillagjegyemből adódik, hogy mindig rendezettségre törekszem. Most is keményen dolgozom azért, hogy az élő show fantasztikus legyen! A főnöki szerep tőlem eddig távol állt, szerintem túlságosan is engedékeny vagyok. Nagyon fontosak nekem a lányok, mindig az ő érdeküket tartom szem előtt, kikérem a véleményüket, sokszor közösen döntünk, például egy fürdőruhával, vagy egy róluk készült fotóval kapcsolatban. Ugyanakkor megismertem a határozott énemet, nem érheti őket bántás, mindegyikükért tűzbe teszem a kezem! Olyanok, mintha a kishúgaim, vagy a lányaim lennének és egyszerre kaptam belőlük tizenhatot!" -nyilatkozta Timi, aki most egy ösztöndíj létrehozásán dolgozik a Miskolci Herman Ottó Gimnáziumban, ahol egykor ő is tanult.

"Rengeteg tehetséges gyerek van, ám a szüleik nem tehetik meg, hogy tanulmányi versenyekre küldjék őket. Egy olyan ösztöndíjat szeretnék létrehozni, amely az iskolát támogatja, a pénzösszeget tanfelszerelések vásárlásra és a gyerekek tanulmányi versenyre való kijutásának finanszírozására is fordíthatják" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.