Megszületett az ítélet a gólyatábori erőszakoló ügyében

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak erőszak ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elítélték a fotóst, aki megerőszakolt egy fiatal lányt az ELTE fonyódligeti gólyatáborában. 

A gólyatábori erőszakoló korábban már kapott büntetést nemi erőszak miatt. A mai tárgyaláson a 39 éves budapesti K. S. Szilárdot szexuális erőszakkal vádolták, 7 és fél év börtönbüntetést kapott.

Leghamarabb a büntetés letöltésének kétharmada után szabadulhat - írja az Origo.

Ez történt a gólyatáborban

A férfi fotósként dolgozott a fonyódligeti gólyatáborban, ahol a vád szerint augusztus 30-án, kora hajnalban megtámadott egy budapesti lányt. Fojtogatta, ököllel verte, azzal fenyegette, hogy megöli, és megerőszakolta. A történtekről fotókat is készített, ezekkel akarta később zsarolni az áldozatát.
Forrás: Thinkstock

Vérben úszott a hullámvasút, többen súlyosan megsérültekhttp://www.life.hu/news/20150603-hullamvasut-baleset-volt-angliaban.htmlSúlyosan megsérültek négyen Anglia egyik leghíresebb hullámvasútján. Két kocsi összeütközött. News--Börtönbüntetést kapott az a nő, aki hangosan szexelthttp://www.life.hu/news/20150602-gemma-wale-small-angol-not-ket-het-bortonbuntetesre-itelte-a-birosag-mert-hangosan-szexelt.htmlSzomszédjai jelentettek fel, azt az angol hölgyet, aki túl hangosan szexelt párjával.News--Bárány Attila autója leszakította egy állat fejéthttp://www.life.hu/news/20150602-barany-attila-autoja-leszakitotta-egy-allat-fejet.htmlDurva karambolt élt át Bárány Attila hétvégén.NewsOrigoNyalakodás felsőfokon! Bemutatjuk az év fagylaltjáthttp://www.life.hu/news/20150602-bemutatjuk-az-ev-fagylaltjat-a-belga-csokoladebol-keszult-mogyoros-ostyatormelekkel-es-feher.htmlA belga csokoládéból készült, mogyorós ostya-törmelékkel és fehér csokoládéval rétegelt, opera royal fantázianevű fagylalt érdemelte ki "Az év fagylaltja 2015" címet Soltvadkerten. Több mint 80 alkotás közül választották ki a befutót. News--Vajna Tímea nők ezreinek segíthttp://www.life.hu/news/20150602-vajna-timea-nok-ezreinek-segit.htmlEgyre feszítettebb tempóban dolgozik Vajna Tímea, akinek minden gondolata a Miss Universe Hungary körül forog. A szépségverseny tulajdonosa maximalistának vallja magát, és valóban: amibe belekezd, azt sikerre is viszi. Blogot vezet, szépségtippekkel segít nők ezreinek, most pedig ösztöndíjat alapít.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huA nővé vált Bruce Jenner felrobbantotta az internetet! Még Obama is üzent neki!http://www.life.hu/news/20150602-bruce-jenner-noi-cimlapfotoja-felrobbantotta-az-internetet-meg-obama-is-uzent-neki.htmlA Kardashian lányok apukája a tegnap megjelent Vanity Fair címlapján debütált nőként, ami rögtön fel is robbantotta az internetet. Rengeteg híresség, közöttük Obama, Miley Cyrus, Eva Longoria és Andreja Pejic is gratuláltak neki.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.