Ez hogy történhetett? Taxisok támadták meg a fitneszmodellt!

Fotó: Kulcsár Dávid -
üldözés taxi Koccanás Kiss Virág fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyugati pályaudvarnál taxisok támadták meg Kiss Virágot, a szexi fitneszmodellt.

Virágban borzasztó emlékeket hagyott az eset:A Nyugatinál, a körút végén koccantam egy taxissal miután hirtelen befékezett előttem. Szerencsére lassan gurultam, nem történt nagy baj. Mindketten kiszálltunk, közös megegyezéssel megállapítottuk, hogy nincs sérülés az autónkon, majd visszaszálltunk a kocsikba, és mentünk tovább” – mondta a modell a Borsnak.

Fotó: Kulcsár Dávid

Nem sokkal később azonban három taxis vette üldözőbe Virágot, akik le akarták szorítani az útról.

„Az a férfi, akivel előtte koccanásom volt, elkezdte ököllel verni a motorháztetőmet, és obszcén szavakkal szidalmazott. A kollégái szintén ütögették az ablakomat, rángatták az ajtómat és kiabálták, hogy szálljak ki, én pedig magamra zártam az ajtókat. Kétségbeesésemben felhívtam a 112-t, hogy segítsenek. A diszpécser hölgynek elmagyaráztam, milyen szituációba keveredtem, de ő csak annyit mondott, biztos meg van az oka, amiért ütögetik az autómat. Akkor tehetetlenségemben elkezdtem zokogni, végül odaküldött két járőrt. Ahogy a rendőrök megérkeztek, valamiért egyből elküldték az utóbb csatlakozott két taxist. Az ott maradt taxis az autója jobb oldalán mutogatott egy sérülést a rendőröknek, hogy azt én okoztam. Ők azonban egymás mellé állították a két kocsit, és helyben megállapították, hogy nincsenek is azonos magasságban, nem okozhattam én a sérülést. Egyébként is látszott, hogy már régebbi a horpadás.”

Politológusként végzett a gyönyörű fitneszmodell


Politológusként végzett, jelenleg 4. éves joghallgató, ám az edzés a mindene. Kiss Virág kőkemény, elszánt, ha pedig sportról és étkezésről van szó, nem ismer lehetetlent. Komoly sikereket tudhat maga mögött, és egy ideig még nincs is megállás – a csinos fitneszmodell a Life.hu-nak mesélt edzésről, étkezésről, kihívásokról.

Virág feljelentést tett a taxis ellen, és a nyomozás már folyamatban van. A taxisok egyébként egészen máshogy emlékeznek a történtekre.

Tamás Miklós, a City Taxi elnöke a következőket mondta a lapnak: „Beszéltem a kolégámmal. Szerinte a hölgy hátulról belehajtott, majd elmenekült, ezért mentek utána. Semmiféle leszorításról nem volt szó, a hölgy egy piros lámpánál állt meg. Kollégánk a motorháztetőt sem ütötte, csak ahogy a hölgy előre-hátra tolatgatott, rátette a kezét a kocsira. A rendőrséget sem ő, hanem a kollégám értesítette, amikor elhagyta a baleset helyszínét. A kárbejelentő lapot felvette a rendőrség, reméljük, a cserbenhagyás miatt hivatalból eljárás indul.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.