Néhány óra múlva elítélhetik a gólyatábori erőszakolót

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány óra múlva elítélhetik azt a fotóst, aki az ELTE fonyódligeti gólyatáborában megerőszakolt egy fiatal lányt. 

Szerda délelőtt nagy valószínűséggel eldől, milyen büntetést kap a gólyatábori erőszakoló.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

"A szemében akkor, ott azt láttam, hogy ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor nekem végem. Szerintem képes lenne ölni" - emlékezett vissza a lány a szörnyű estére. A támadás sokkoló részleteire is fény derült, például, hogy a férfi aktus közben fotókat készített, mert ezzel akarta zsarolni áldozatát. Még azt is mondta neki közben, hogy mosolyogjon - írja a Hír24.

A férfinak szexuális erőszakért kell felelnie, kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetést kaphat.

Ez hogy történhetett? Taxisok támadták meg a fitneszmodellt!http://www.life.hu/news/20150603-kiss-virag-fitneszmodellt-taxisok-tamadtak-meg-a-nyugatinal.htmlA Nyugati pályaudvarnál taxisok támadták meg Kiss Virágot, a szexi fitneszmodellt.News--Börtönbüntetést kapott az a nő, aki hangosan szexelthttp://www.life.hu/news/20150602-gemma-wale-small-angol-not-ket-het-bortonbuntetesre-itelte-a-birosag-mert-hangosan-szexelt.htmlSzomszédjai jelentettek fel, azt az angol hölgyet, aki túl hangosan szexelt párjával.News--A Fertő tóban eltűnt 15 éves fiú holttestét találhatták meghttp://www.life.hu/news/20150603-megtalaltak-a-majusban-eltunt-15-eves-fiu-holttestet-a-ferto-toban.htmlEgy vízen lebegő holttestet találtak a Fertő tóban Pátfalu (Podersdorf) és Fertőszéleskút (Breitenbrunn) között. Feltehetően a májusban eltűnt 15 éves fiú teste kerülhetett elő. News--Bárány Attila autója leszakította egy állat fejéthttp://www.life.hu/news/20150602-barany-attila-autoja-leszakitotta-egy-allat-fejet.htmlDurva karambolt élt át Bárány Attila hétvégén.NewsOrigoTragédia! Hatalmas forgószél boríthatta fel a Jangcén elsüllyedt hajóthttp://www.life.hu/news/20150602-hatalmas-forgoszel-borithatta-fel-a-jangcen-elsullyedt-hajot.htmlTöbb mint 450 utassal a fedélzetén felborult és elsüllyedt a kínai Jangce folyón hétfő este egy utasszállító hajó. A tragédia pillanatában özönvízszerű esőzés és nagy erejű szélvihar tombolt. NewsOrigoA nővé vált Bruce Jenner felrobbantotta az internetet! Még Obama is üzent neki!http://www.life.hu/news/20150602-bruce-jenner-noi-cimlapfotoja-felrobbantotta-az-internetet-meg-obama-is-uzent-neki.htmlA Kardashian lányok apukája a tegnap megjelent Vanity Fair címlapján debütált nőként, ami rögtön fel is robbantotta az internetet. Rengeteg híresség, közöttük Obama, Miley Cyrus, Eva Longoria és Andreja Pejic is gratuláltak neki.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.