2114-ben fogják kinyomtatni az írónő könyvét

projekt könyv könyvnyomtatás könyvtár jövő médiaművészet izgalmas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jövő Könyvtára elnevezéssel indítottak útjára egy projektet, aminek a végét mi már nem fogjuk megélni.

Katie Paterson médiaművész úgy gondolta, hogy nagyon izgalmas lenne könyvet írni a jövő nemzedékeinek. Az első könyv Margaret Atwood, kanadai írónő tollából született. A könyvnek mi csak a címét tudjuk: Scribbling Moon (Irkafirka hold). Csak unokáink és dédunokáink lesznek olyan szerencsések, hogy elolvashatják a művet, és a könyvtár további írását.

Mostantól minden évben egy-egy újabb regény születik a Jövő Könyvtára számára, melyeknek példányait szigorúan 2114-ben kezdik el kinyomtatni. Ennek megvalósulása érdekében Norvégiában egy egész erdőt telepítettek. De vajon lesz még akkor könyvnyomtatás?

Kihagyhatatlan! Stephen Hawking Monty Pythont énekel!http://www.life.hu/news/20150603-stephen-hawking-a-monty-python-galaxy-song-cimu-dalat-enekli.htmlA világhírű fizikus ezúttal is bebizonyította, hogy milyen jó a humora: előadta géphangján a Monty Python Galaxy Song című dalát.NewsAFPA nővé vált Bruce Jenner felrobbantotta az internetet! Még Obama is üzent neki!http://www.life.hu/news/20150602-bruce-jenner-noi-cimlapfotoja-felrobbantotta-az-internetet-meg-obama-is-uzent-neki.htmlA Kardashian lányok apukája a tegnap megjelent Vanity Fair címlapján debütált nőként, ami rögtön fel is robbantotta az internetet. Rengeteg híresség, közöttük Obama, Miley Cyrus, Eva Longoria és Andreja Pejic is gratuláltak neki.NewsOrigoMila Kunis veszélyben van! Zaklatója megszökött a pszichiátriárólhttp://www.life.hu/news/20150601-mila-kunis-szineszno-zaklatoja-megszokott-a-pszichiatriarol.htmlA férfi, akit kétszer is elítéltek Mila Kunis zaklatása miatt, megszökött a pszichiátriáról – jelentette be hétfőn reggel az intézmény vezetője, Martin Rodriguez.News--Súlyosan megsérült a színpadon a világsztárhttp://www.life.hu/news/20150601-enrique-iglesias-enekest-egy-dron-tamadta-meg-a-szinpadon.htmlAz énekes kellemetlen helyzetbe került legutóbbi, mexikói koncertjén, egyik rajongója ugyanis egy drónt küldött a zenészre.NewsAFPSzeretnél havi 1 milliót keresni? Sétáltass kutyát Londonban!http://www.life.hu/news/20150527-londonban-havi-1-millio-forintot-lehet-keresni-kutyasetaltatassal.htmlA legújabb brit kutatások rátaláltak az álommunkára: a profi kutyasétáltatók ugyanis havi 1 millió forintot simán megkeresnek. Ez pedig jóval több, mint a brit átlagfizetés.NewsThinkstockMiley Cyrus parókában és disznómaszkban partizikhttp://www.life.hu/news/20150528-miley-cyrus-parokaban-es-disznomaszkban-partizik.htmlAz énekesnő újabban parókamániás lett. Partin, kutya- és disznóetetésen, és egy szimpla hétköznapon is szívesen viseli új kedvenc kiegészítőjét.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.