Botrány! Hien apja megszökött a tárgyalás elől – Nemzetközi körözést adtak ki ellene

tárgyalás körözés Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien apjának pénteken lett volna első tárgyalása, de nem jelent meg rajta.

Évek óta húzódott a tehetséges énekesnő, Hien apjának ügye. Péntek délelőtt lett volna az első tárgyalási nap, de sem Nguyen, sem a másodrendű vádlott nem jelent meg a tárgyaláson.

Nemzetközi körözést adtak ki ellene.

Hien Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Hien szüleit azzal vádolják, hogy nejlonzsákba csavarva embereket csempésztek, hamis meghívólevelekkel. Állítólag a nemzetközi bűnbanda tízezer euró körüli összeget kért vietnamiaktól, de ha nem tudtak fizetni, le is dolgozhatták, méghozzá illegális marihuánaültetvényeken.

Ettől habzik a Balatonhttp://www.life.hu/news/20150605-a-balaton-arvaszunyogok-miatt-habzik.htmlSokan arra gyanakodtak, hogy szennyezett a Balaton, ugyanis helyenként habos, olajos uszadék jelent meg. KIderült, mi okozza ezt. NewsOrigoEnnyire meleg van? Újabb pucér nő mászkál az utcánhttp://www.life.hu/news/20150604-ujabb-pucer-no-maszkal-az-utcan.htmlA Rákóczi téren tárta fel bájait egy hölgy csütörtök délelőtt. Igaz, hogy meleg van, de ennyire?NewsThinkstockBokorban erőszakoskodott a 13 éves kislánnyalhttp://www.life.hu/news/20150604-bokorban-eroszakoskodott-a-13-eves-kislannyal.htmlSokáig titokban maradt, hogy egy pedofil férfi hetekig zaklatott egy kislányt Szegeden. News--Megszületett az ítélet a gólyatábori erőszakoló ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150603-7-es-fel-evet-kapott-a-golyatabori-eroszakolo.htmlElítélték a fotóst, aki megerőszakolt egy fiatal lányt az ELTE fonyódligeti gólyatáborában. News--Bárány Attila autója leszakította egy állat fejéthttp://www.life.hu/news/20150602-barany-attila-autoja-leszakitotta-egy-allat-fejet.htmlDurva karambolt élt át Bárány Attila hétvégén.NewsOrigo300 milliót követel a milliárdos, akit szexképeivel buktattak lehttp://www.life.hu/news/20150602-300-milliot-kovetel-a-milliardos-akit-szexkepeivel-buktattak-le.htmlCsúnyán lebukott a telefonján tárolt szexképekkel egy férfi, amikor javíttatni adta be a készülékét, a cég dolgozói pedig véletlenül felesége ugyanolyan telefonjára másolták az adatokat. A szexképek mellett üzenetek is voltak a készüléken, amelyeket szeretőivel váltott. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.