Pizzából alkotott arcokat egy brit férfi – ez aztán a fejesfogás

Forrás: NORTHFOTO -
művész pizza arc étel brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nathan Wyburn ételművész viccesnek tartja, ha édesapánk vagy édesanyánk netalán szerelmünk mosolyog ránk egy pizzán, mielőtt beleharapnánk.

Akár szupersztárokat, vagy a megrendelő családtagjait is a pizzára varázsolja Nathan. Természetesen, azért kézügyesség és művészi látásmód is szükséges ahhoz, hogy a pizzán a zöldség és sonkakellékből kirajzolódjon egy valósághű arckép. Állítólag az alkotások nem csak látványosak, hanem jóízűek is.

Forrás: NORTHFOTO
Így még sosem láttad Katalin hercegnét és Vilmos herceget http://www.life.hu/news/20150603-katalin-hercegnet-es-vilmos-herceget-lufibol-formazta-meg-joanne-anderson.html Légballonokból formázta meg a hercegi párt két gyermekükkel a lufiszobrok mestere. News -- Nyalakodás felsőfokon! Bemutatjuk az év fagylaltját http://www.life.hu/news/20150602-bemutatjuk-az-ev-fagylaltjat-a-belga-csokoladebol-keszult-mogyoros-ostyatormelekkel-es-feher.html A belga csokoládéból készült, mogyorós ostya-törmelékkel és fehér csokoládéval rétegelt, opera royal fantázianevű fagylalt érdemelte ki "Az év fagylaltja 2015" címet Soltvadkerten. Több mint 80 alkotás közül választották ki a befutót. News -- A magyar túlélő, XLaci kőkemény éjszakát töltött a sivatagban http://www.life.hu/news/20150602-xlaci-a-magyar-tulelo-kokemeny-ejszakat-toltott-a-sivatagban-es-fogytan-a-vizkeszlete.html A magyar Bear Grylls megérkezett a forró sivatagba, ahol extrém körülmények között kell helytállnia. XLaci már az első napon vízhiánnyal küzdött. News -- 10 dolog, amit nem tudtál Robbie Williamsről http://www.life.hu/news/20150526-robbie-williams-vilaghiru-enekesrol-zeneszrol-megtudtunk-tiz-kulonleges-dolgot.html Augusztusban újra Magyarországra látogat a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams! Az őrületesnek ígérkező nyári koncertre hangolódva összegyűjtöttünk 10 érdekes tényt, amit talán még a legnagyobb rajongók sem tudnak Robbie-ról. News -- Balesetben meghalt rögbisztár és felesége http://www.life.hu/news/20150605-balesetben-meghalt-jerry-collins-sportolo-es-felesege.html Autóbalesetben életét vesztette az új-zélandi rögbi válogatott sztárja, Jerry Collins és felesége. News AFP Hajóra csajok! A Kékszalag után itt a Kékharisnya vitorlásverseny! http://www.life.hu/news/20150604-hajora-csajok-kekszalag-utan-itt-a-kekharisnya-vitorlasverseny-balatonfoldvaron-julius-11-en.html Hagyományteremtő szándékkal egy „hiánypótló" vízisport versenyt indít útjára Zsidró Tamás. A sztárfodrász a hazai hobbi-vitorlázó hölgyeket hívja összecsapásra. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.