Brutális baleset a baseball pályán! Egy szurkoló életveszélyes állapotban van!

Forrás: AFP -
sebesség baseball baleset sérült szurkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Boston Red Socks mérkőzésén brutális baleset történt. A sérült szurkolót életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Az egyik játékos, Brett Lawrie ütője egy hatalmas lendítésben eltört, egyik darabja pedig iszonyatos sebességgel repült egy szurkoló arcába. A nő férjével és fiával nézte a mérkőzést.

Forrás: AFP

Az orvosok rögtön a nő segítségére siettek, akinek pillanatok alatt betelítette az arcát a vér. A játékos, aki önhibáján kívül okozta a balesetet azt nyilatkozta, hogy a Fenway Park rossz helyszín, mert túl közel ülnek a nézők, így állandó veszélynek vannak kitéve.

A nő állapota jelenleg ismeretlen. Az eseményről itt találsz fotókat!

Megdöbbentő! Amy Winehouse apját okolják az énekesnő haláláért!http://www.life.hu/news/20150606-amy-winehouse-apjat-okoljak-az-enekesno-halalaert.htmlAz alkohol és drogproblémái miatt elhunyt világsztár körüli botrány még mindig nem ért véget. Ezúttal ugyanis édesapját okolják a lány halála miatt.News--Támadás érte a nővé vált Bruce Jennert! Snoop Dogg és Chris Brown állnak a háttérben!http://www.life.hu/news/20150606-bruce-jennert-snoop-dogg-es-chris-brown-tamadja-nematalakito-mutete-miatt.htmlA két rapper csúnyán kiosztotta Caitlyn Jennert. De mi okuk volt a támadásra.News--Varázslatos képek! Ez a fotós a világ minden tájára követi menyasszonyát!http://www.life.hu/news/20150605-murad-osmann-fotos-a-vilag-minden-tajara-koveti-menyasszonyat.htmlMurad Osmann az egész világot bejárja menyasszonyával, és közben varázslatos fotókat készít.News--Kihagyhatatlan! Stephen Hawking Monty Pythont énekel!http://www.life.hu/news/20150603-stephen-hawking-a-monty-python-galaxy-song-cimu-dalat-enekli.htmlA világhírű fizikus ezúttal is bebizonyította, hogy milyen jó a humora: előadta géphangján a Monty Python Galaxy Song című dalát.NewsAFPTragédia! Andy Vajna fia öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20150606-andy-vajna-fia-ongyilkos-lett-justin-skizofrenias-volt.htmlAz Echo Tévé Arckép című vasárnapi műsorában fia, Justin öngyilkosságáról beszélt Andy Vajna. News--Bezár a a Nyugati pályaudvarhttp://www.life.hu/news/20150605-bezar-a-a-nyugati-palyaudvar-juniusban.htmlJúnius 22-től július 5-én éjfélig ideiglenesen bezár a Nyugati pályaudvar - közölte honlapján a MÁV-csoport pénteken.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.