Öngyilkos akart lenni az egykori futballsztár

Forrás: WikiPedia -
öngyilkos Kenny Sansom Arsenal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Arsenal egykori válogatott védője, Kenny Sansom élete nagyon lecsúszott a lejtőn. 

Kenny Sansom, az Arsenal korábbi védőjét milliók ünnepelték, remekül keresett, majdnem százszor lépett pályára, és több nagy bajnokságon is játszott.

Forrás: WikiPedia

Miután visszavonult a most 56 éves sportoló, élete teljesen megváltozott. Feleségével 20 év házasság után elváltak, az egész vagyonát elitta, és még házát is elkártyázta. Parkokban alszik, barátaitól kér alkoholt és gyógyszereket, és bár eddig nem fogadta el a segítséget, mostanra már hajlandó lenne.

Bevallotta a Sunday Times brit lapnak, hogy öngyilkos akart lenni, mert úgy érezte, elege van az egyedüli szenvesédből. Azt reméli, valaki végre segít neki talpra állni.

Ő a világ legijedősebb embere - Vicces videó http://www.life.hu/news/20150607-o-a-vilag-legijedosebb-embere.html Ezt az angol férfit vagy állandóan ijesztgetik, vagy csak néhányszor, de azt mind videóra vették. News -- A katmandui kislány, aki élő istenség http://www.life.hu/news/20150605-a-katmandui-kislanyt-samita-bajracharyat-elo-istensegkent-tisztelik-nepalban.html A nepáli hét éves Samita Bajracharyát az isten női energiájának megnyilatkozásának tartják, ezért királynőként és szentként tisztelik. News -- Meghalt a Ken babaként emlegetett fiú http://www.life.hu/news/20150607-celso-santebanes-az-elo-ken-baba-meghalt.html Meghalt a 20 éves Celso Santebanes, akit Brazilia Ken babájaként emlegettek. News -- Spórolás felsőfokon: Nevet változtatott a fiú, hogy ne kelljen átíratni a repülőjegyét http://www.life.hu/news/20150607-nevet-valtoztatott-a-fiu-hogy-ne-kelljen-atiratni-a-repulojegyet.html A 19 éves Adam barátnőjével készült elutazni, de a lány nevelőapja, aki a jegyeket vásárolta, véletlenül elrontotta a fiú nevét. Adam a legfurcsább módot választotta, hogy ne kerüljön sokba az átíratás. News Thinkstock Ez a véleménye Angela Merkelnek a Facebookról http://www.life.hu/news/20150607-ez-a-velemenye-angela-merkelnek-a-facebookrol.html Angela Merkel egy pénteki konferencián gyerekek kérdéseire válaszolt. Szóba került a Facebook is. News AFP A Sziget és a VOLT fesztivál is csatlakozik a klímavédelmi kampányhoz http://www.life.hu/news/20150606-a-sziget-es-a-volt-fesztival-is-csatlakozik-a-klimavedelmi-kampanyhoz.html Gerendai Károly, a Sziget fesztivál és Lobenwein Norbert, a VOLT fesztivál vezetői is részt vesznek az elobolygonk.hu kampányban és támogatják az éghajlatvédelmi kezdeményezést - jelentette be Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában szombaton. News Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.