Tokió utcáin sétáltatja egy férfi a házi óriásteknősét

Forrás: NORTHFOTO -
Tokió teknős háziállat óriás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lelkes gazdi úgy véli, gyermek sem kell, ha egy ilyen hatalmas és különleges háziállattal él .

Mitani Hisao 19 ével ezelőtt vette, az öt centiméteres teknősbékát, aki az évek alatt hatalmasra nőtt. A Bon-Chan nevet viselő teknőc, most 70 kilógrammot nyom a mérlegen és bizony már kinőtte a lakást, ahol gazdijával él. Mitani, ezért időnként Tokió utcáin sétáltatja „kis" barátját, ahol hatalmas feltűnést keltenek.

Forrás: NORTHFOTO
Így még sosem láttad Katalin hercegnét és Vilmos herceget http://www.life.hu/news/20150603-katalin-hercegnet-es-vilmos-herceget-lufibol-formazta-meg-joanne-anderson.html Légballonokból formázta meg a hercegi párt két gyermekükkel a lufiszobrok mestere. News -- Napi extrém! Egy nő zárt koporsóban érkezett az esküvőjére http://www.life.hu/news/20150603-jenny-buckless-zart-koporsoban-erkezett-az-eskuvojere.html Jenny Buckless nagyon különlegessé akarta tenni esküvője napját – ez sikerült is neki, hiszen nem mindennapi módon érkezett a házasságkötő terem elé. News -- Napicuki! A saját házában neveli gazdája a bébi szamarat http://www.life.hu/news/20150521-a-sajat-hazaban-neveli-gazdaja-a-bebi-szamarat-akihez-idonkent-a-lo-is-latogatast-tesz.html Lisa Ginsberg annyira szereti a kis cuki szamarat, hogy a nappalijába is beengedi, sőt időnként még egy nagyobb látogató is benéz hozzájuk. News -- A Sziget és a VOLT fesztivál is csatlakozik a klímavédelmi kampányhoz http://www.life.hu/news/20150606-a-sziget-es-a-volt-fesztival-is-csatlakozik-a-klimavedelmi-kampanyhoz.html Gerendai Károly, a Sziget fesztivál és Lobenwein Norbert, a VOLT fesztivál vezetői is részt vesznek az elobolygonk.hu kampányban és támogatják az éghajlatvédelmi kezdeményezést - jelentette be Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában szombaton. News Origo Meghalt Winnetou megformálója, Pierre Brice színész http://www.life.hu/news/20150606-meghalt-winnetou-megformaloja-pierre-brice-szinesz.html Szombaton elhunyt a legendás francia színész, Pierre Brice – 86 éves volt. A nagyközönség leginkább a Karl May regényéből készült Winnetou-filmekből ismerheti. News -- Brutális baleset a baseball pályán! Egy szurkoló életveszélyes állapotban van! http://www.life.hu/news/20150606-brutalis-baleset-tortent-egy-baseball-meccsen.html A Boston Red Socks mérkőzésén brutális baleset történt. A sérült szurkolót életveszélyes állapotban szállították kórházba. News AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.