Viharfigyelmeztetés! Ma ránk szakadhat az ég

zivatar Országos Meteorológiai Szolgálat megye vihar zápor jégeső Szél riasztás figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyére nincs kiadva figyelmeztetés, az ország többi részében első- és másodfokú figyelmeztetés van érvényben.

Kedden a déli óráktól egyre többfelé várható heves zivatar és jégeső, a szél pedig olykor viharossá is fokozódhat - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Forrás: Thinkstock

Elsősorban a Közép- és a Dél-Dunántúlon, a Duna-Tisza közén, továbbá a Dél-Alföldön várható heves esőzés. Az éjszakai órákban elszórtan, szerdán a középső és az északkeleti megyékben csak helyenként valószínű zivatar. A legmagasabb hőmérséklet 27 és 32, a legalacsonyabb 19 és 24 fok között várható.

Dugipia, balhé és káromkodás - Ezért szállították le a gépről Kate Mossthttp://www.life.hu/news/20150609-kate-moss-dugipiat-ivott-karomkodott-veszekedett-es-beszolt-a-pilotanak.htmlA brit modell totál elázva szólalkozott össze egyik utastársával, majd a pilótának is megmondta a magáét.News--Szulák Andit megsiratta kis tanítványahttp://www.life.hu/news/20150608-szulak-andi-megsiratta-kis-tanitvanyat.htmlSzulák Andrea és tanítványa egy ideig szóhoz sem jutottak a meghatottságtól. News--Augusztusban szabadul Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20150609-oscar-pistorius-paralimpiai-futobajnok-aki-megolte-reeva-steenkamp-modellt-augusztusban-szabadul.htmlModell barátnője megöléséért tavaly októberben öt év szabadságvesztésre ítélték a hatszoros paralimpiai futóbajnokot, Oscar Pistoriust, aki jó magaviselete miatt augusztusban már szabadulhat. Büntetése fennmaradó részét pedig házi őrizetben töltheti. News--Villanyoszlopnak rohant a Király utcai lövöldözőhttp://www.life.hu/news/20150608-elfogtak-a-kiraly-utcai-lovoldozot-aki-amokfutasba-kezdett-budapesten.htmlElfogták a Király utcai lövöldözés egyik gyanúsítottját Budapesten; ő vezette azt a fegyverekkel teli autót, amely hétfő hajnalban oszlopnak ütközött a fővárosi Bem József téren, írja az MTI.NewsThinkstockAmputálni kellett a hullámvasút baleset egyik áldozatának lábáthttp://www.life.hu/news/20150608-amputalni-kellett-a-hullamvasut-baleset-egyik-aldozatanak-labat.htmlEgy tinédzser lány volt a hullámvasút baleset egyik sérültje. Amputálni kellett a lábát.NewsThinkstockEgy férfi sétált a 4-es metró alagútjábanhttp://www.life.hu/news/20150608-egy-ferfi-setalt-a-4es-metro-alagutjaban.htmlTáskával a kezében, a metrósíneken sétált szombat délelőtt egy fiatal férfi a Keleti pályaudvarnál.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.