Ada: "Amikor 23 évesen pelenkát cseréltem napi nyolcszor, a barátnőim egyetemi bulikra jártak"

Forrás: Facebook/ Pintér Adrienn -
fiatal anyuka Szelfi (tévéműsor) Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada őszintén vall a fiatal anyukák életéről ma este az RTLII Szelfi című videonapló-sorozatában. Ikerfiai, Bálint és Bence már kilencévesek, de nevelésük még így is sok lemondással jár a Reflektor háziasszonyának.

„Alapvetően én mindig fiatalon szerettem volna szülni, anyai ágon nálunk mindenki fiatal volt, amikor anyuka lett” – avatja be a nézőket a családi titkokba Ada. „Nyilván ennek megvannak az előnyei és hátrányai. Amikor 23 évesen pelenkát cseréltem napi nyolcszor, a barátnőim egyetemi bulikra jártak, élték az életüket, utazgattak. Volt, amikor úgy éreztem, lemaradok valamiről.”

Forrás: Facebook/ Pintér Adrienn

Adát azonban Bálint és Bence mindenért kárpótolják. Néha becsúszik egy rossz jegy vagy egy figyelmeztetés, hogy otthon maradt a tanszer, de a műsorvezető mégis nagyon büszke fiaira. „Nyilván nagyon sok kötöttséggel és lemondással jár, ha az embernek gyereke van, bár ahogy nőnek, ez azért változik. De olyan dolgot tud adni az anyaság, amit semmi más.”

Nacsa Olivérnek nem ment el a kedve a nősüléstől, sőt "összenyitja" életét szerelmévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-nacsa-olivernek-nem-ment-el-a-kedve-a-nosulestol-es-osszekoltozott-szerelmevel.htmlFérfiakról nem szoktak ilyet állítani, de Nacsa Olivér szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól. Trendi öltözékben, korábbi súlyához képest pár kiló többlettel beszélt a Life. hu-nak szerelemről, házasságról.TV + BulvárOrigoHarsányi Levente életében először nyaral kettesben a kisfiávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-harsanyi-levente-eleteben-eloszor-kettesben-nyaral-kisfiaval-olaszorszagba-utaznak.htmlKétgyermekes apukaként újra kellett terveznie a nyaralási szokásait Harsányi Leventének. Olaszországba készülnek, de nem fog együtt pihenni az egész család.TV + Bulvár--Rá sem lehet ismerni Sipos Petire - Így néztek ki 25 éve az IHM tagjai!http://www.life.hu/bulvar/20150609-regi-fotok-az-irigy-honaljmirigy-tagjairol-igy-nezett-ki-25-eve-sipos-peti-es-kabai-laci.htmlNegyed évszázad zene, barátság és őrültség! Az Irigy Hónaljmirigy idén lesz 25 éves, ennek apropóján gyakran sort kerítenek egy kis nosztalgiára. A népszerű csapat felnyitotta régi fotóalbumát, ahonnan igazi gyöngyszemek kerültek elő.TV + Bulvár--Ilyen a kutyát szeretgető Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-sarah-jessica-parker-szineszno-kutyat-szeretget.htmlA színésznő nagyon édes képet posztolt Instagram oldalára – egy tündéri kutyát szeretget.TV + Bulvár--Cuki videó! Így még sosem láthattad Ryan Goslingot!http://www.life.hu/bulvar/20150609-ryan-gosling-hollywoodi-szinesz-igy-tancol-12-evesen.htmlA Szerelmünk lapjai jóképű színésze már gyermekkorában is elbűvölte a hölgyeket.TV + Bulvár--Puskás Peti megint új oldaláról mutatkozik behttp://www.life.hu/bulvar/20150608-puskas-peti-irta-az-rtl-en-futo-szelfi-focimdalat.htmlA The Biebers készítette el az RTLII ma este induló videónapló-sorozatának, a Szelfinek a főcímdalát. Puskás Peti a Life.hu-nak mesélt a dal megírásáról.TV + BulvárMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.