Jön a kánikula!

Forrás: MTI/Kovács Attila -
zivatar időjárás-előrejelzés csapadék vihar kánikula hőség zápor széllökés jégeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán még számíthatunk záporra, zivatarra, a hét második felében azonban már itt a hőség, amikor már éjszakára sem hűl le a levegő.

Szerda délután lehet még egy-egy zápor, zivatar, délen ezeket viharos széllökések kísérhetik - írja az Origo az MTI híre alapján.

Így hűsítik magukat a kánikulában a Szabadság téren Forrás: MTI/Kovács Attila

A csapadék mennyisége folyamatosan csökken, és ezzel párhuzamosan egyre melegebb lesz. Csütörtökön már 29-33, pénteken 30-34, szombaton 31-35, vasárnap pedig 32-36 fokos csúcshőmérsékletekkel, és szinte zavartalan napsütéssel számolhatunk.

A levegő éjszakára sem hűl le jelentősen, 17-22 fok közötti hajnali hőmérsékletek várhatók. Helyi záporok, zivatarok kialakulhatnak.

Újabb jelentős csapadékra jövő hét elejéig várni kell, akkor azonban újabb zivatarok jöhetnek, kedden pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet, napközben már csak 18-25 fok közötti értékek várhatók.

Feladta a küzdelmet! Hasnyálmirigyrák vitte el a Die Hard sztárját!http://www.life.hu/news/20150609-mary-ellen-trainor-szineszno-hasnyalmirigyrakban-vesztette-eletet.html62 éves korában hunyt el kaliforniai otthonában a Halálos fegyver és a Die Hard sztárja, Mary Ellen Trainor.News--Szörnyű halált halt! Élve temetett el barátja és szülei egy 8 hetes terhes tinilánythttp://www.life.hu/news/20150610-elve-temettek-el-szulei-es-baratja-egy-8-hetes-terhes-tinilanyt-chiara-paezt.htmlA 14 éves lányra a barátja kertjében találtak rá. NewsOrigoAugusztusban szabadul Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20150609-oscar-pistorius-paralimpiai-futobajnok-aki-megolte-reeva-steenkamp-modellt-augusztusban-szabadul.htmlModell barátnője megöléséért tavaly októberben öt év szabadságvesztésre ítélték a hatszoros paralimpiai futóbajnokot, Oscar Pistoriust, aki jó magaviselete miatt augusztusban már szabadulhat. Büntetése fennmaradó részét pedig házi őrizetben töltheti. News--Rablótámadás tanúja volt Pásztor Anna - Veszélyben volt az életehttp://www.life.hu/news/20150610-rablotamadas-tanuja-volt-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekese.htmlBorzasztó rossz élményt kellett átélnie Pásztor Annának az Anna and the Barbies énekesnőjének hétfőn este Berlinben. Egy éjszaka is nyitva tartó boltban vásárolt, amikor maszkos, parókás, egyenruhás emberek rohantak be a szupermarketbe,az egyik vevőt lefújták,majd késsel és kalapáccsal fenyegetőzve kirabolták a kasszát.News--Megszólalt a siófoki horrorbaleset túlélőjehttp://www.life.hu/news/20150609-megszolalt-a-siofoki-kozuti-baleset-tuleloje.htmlSzombat hajnalban szörnyű baleset történt Siófok Szabadfürdőnél. A karambol után először nyilatkozott a történtek egyik túlélője. News--Végre a családjához került a bőröndben csempészett kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150609-vegre-csaladjahoz-kerult-a-borondben-csempeszett-afrikai-kisfiu.htmlAdou Quottarát múlt hónapban akarta átcsempészni egy marokkói nő a spanyol enklávéba, Ceutára, hogy családjával lehessen, akiknek korábban már sikerült legálisan letelepedniük a környéken. A kisfiú most végre viszontláthatta édesanyját.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.