Szörnyű halált halt! Élve temette el barátja és szülei a 8 hetes terhes tinilányt

Forrás: Instagram/chiarapaez -
gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves lányra a barátja kertjében találtak rá. 

Chiara Paez május elején tűnt el, azóta keresték. A rendőrség munkájába 16 éves barátja, Manuel Mansilla is bekapcsolódott, a lányt később az ő kertjében találták meg.

Forrás: Instagram/chiarapaez

A holttest előkerültével iderült, hogy Chiara nyolchetes terhes volt, szervezetében vetélésre utaló szereket találtak, és élve temették el - írja a Buzzfeed nyomán a Bors.

A hatóság Manuelt és szüleit vádolja a bűncselekményben.

Rablótámadás tanúja volt Pásztor Anna - Veszélyben volt az életehttp://www.life.hu/news/20150610-rablotamadas-tanuja-volt-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekese.htmlBorzasztó rossz élményt kellett átélnie Pásztor Annának az Anna and the Barbies énekesnőjének hétfőn este Berlinben. Egy éjszaka is nyitva tartó boltban vásárolt, amikor maszkos, parókás, egyenruhás emberek rohantak be a szupermarketbe,az egyik vevőt lefújták,majd késsel és kalapáccsal fenyegetőzve kirabolták a kasszát.News--Megtámadta és megpróbálta megerőszakolni majd kirabolta egy ismeretlen a pécsi színésznőthttp://www.life.hu/news/20150610-megprobalt-megeroszakolni-egy-ismeretlen-egy-pecsi-szinesznot.htmlHétfőn hajnalban megtámadtak egy fiatal színésznőt Pécsett, a Mártírok útján. A támadó kirabolta, és megpróbálta megerőszakolni is a nőt. News--Boldog születésnapot, Natalie Portman!http://www.life.hu/news/20150609-natalie-portman-33-szuletesnapjat-unnepli.htmlAz Oscar-díjas színésznő június 9-én ünnepli 33. születésnapját. Isten éltesse!News--Homofóbiával vádolták Iggy Azaleát, lemondta koncertjéthttp://www.life.hu/news/20150609-iggy-azalea-rappert-homofobiaval-vadoljak-emiatt-lemondta-egy-melegfelvonulasra-tervezett-koncertjet.htmlTwitteren mondta le az amerikai pittsburgh-i melegfelvonulásra tervezett koncertjét az ausztrál rapper. Az ok néhány korábbi posztja, amelyet az illetékesek homofóbnak tituláltak.News--Dugipia, balhé és káromkodás - Ezért szállították le a gépről Kate Mossthttp://www.life.hu/news/20150609-kate-moss-dugipiat-ivott-karomkodott-veszekedett-es-beszolt-a-pilotanak.htmlA brit modell totál elázva szólalkozott össze egyik utastársával, majd a pilótának is megmondta a magáét.News--Életvezetési tanácsok egy 101 éves nagymamátólhttp://www.life.hu/news/20150608-eletvezetesi-tanacsok-egy-101-eves-nagymamatol.htmlKevesen mondhatják el magukról, hogy megérik 100. születésnapjukat. Helen, egy New York-i hölgy 101 éves, rendszeresen golfozik, operába jár, és remek meglátásai vannak az életről.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.