Kidobták az étteremből, mert hajléktalan - Döbbenetes videó!

Forrás: YouTube -
érdekes leleplezés hajléktalan videó Egyesült Államok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrányos eset történt nemrég az Egyesült Államokban, amikor egy férfi ebédelni szeretett volna egy étteremben.

Josh Paler Lin több olyan „leleplező” videót töltött már fel videómegosztó portálokra, amelyekben az emberi viselkedési mintákat tanulmányozta. Érdekes rejtett kamerás felvételeket készített például arról, hogy a fiatal hölgyek csak akkor éreznek-e vonzalmat iránta, ha drága sportkocsival hívja el őket randizni.

Forrás: YouTube

Most pedig arra volt kíváncsi, hogy mi történik, ha hajléktalanként próbál meg betérni egy drága étterembe. A kísérlet sikertelennek bizonyult, hiszen a pincér elhajtotta őt, pedig Josh jelezte is hogy van nála pénz. A történtek után egy Ferrarival tért vissza a helyszínre, az étteremben dolgozók pedig teljesen le voltak döbbenve.

Az esetről videó is készült, nézd meg, mi lett a sztori vége!

Megszólalt a siófoki horrorbaleset túlélőjehttp://www.life.hu/news/20150609-megszolalt-a-siofoki-kozuti-baleset-tuleloje.htmlSzombat hajnalban szörnyű baleset történt Siófok Szabadfürdőnél. A karambol után először nyilatkozott a történtek egyik túlélője. News--Augusztusban szabadul Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20150609-oscar-pistorius-paralimpiai-futobajnok-aki-megolte-reeva-steenkamp-modellt-augusztusban-szabadul.htmlModell barátnője megöléséért tavaly októberben öt év szabadságvesztésre ítélték a hatszoros paralimpiai futóbajnokot, Oscar Pistoriust, aki jó magaviselete miatt augusztusban már szabadulhat. Büntetése fennmaradó részét pedig házi őrizetben töltheti. News--Hajdú Péter kislányát Vajnáékhoz küldené szépségversenyrehttp://www.life.hu/bulvar/20150610-hajdu-peter-sajat-kislanyat-vajna-timihez-es-andy-vajnahoz-kuldene-szepsegversenyre.htmlMeglepő kijelentést tett Hajdú Péter, aki kislányát nem saját, hanem Vajnáék szépségversenyére nevezné be.TV + Bulvár--Kínos dolog történt a sztárral, amikor átvette csillagát Hollywoodbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150603-bobby-flay-sztarszakaccsal-kinos-dolog-tortent-amikor-atvette-csillagat-a-hollywoodi-hiressegek.htmlBobby Flay sztárszakács épp megköszönni készült a rendkívüli elismerést, amikor egy váratlan vendég jelent meg a feje fölött. Vajon a megcsalt feleség keze lehet a dologban?TV + Bulvár--Berki Krisztián hajléktalanokkal találkozotthttp://www.life.hu/bulvar/20140212-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-berki-krisztian-hajlektalan-paron-segit.htmlNem túl valószínű, hogy az egoista testépítő egyik reggel arra ébredt, hogy mától hajléktalanok segítője és támogatója lesz, ám a TV2 mindent megtesz azért, hogy hype-olja egy kicsit az immár egyedül élő sztárját. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÚjabb magyar siker külföldön! Amerikát bűvölte el a Freelusion formációhttp://www.life.hu/bulvar/20150610-freelusion-magyar-csapat-aratott-sikert-a-got-talenten.htmlA hazai Freelusion Dance Company hatalmas sikert aratott az America's Got Talent színpadán. Továbbjutottak a világhírű tehetségkutató következő fordulójába. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.