Trónolás felsőfokon! Csillogó kristályokkal kirakott vécékagyló

Forrás: NORTHFOTO -
fürdőszoba Kína Ragyogás vécé millió Swarovski kristály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
80.550 dollárért, azaz 22 millió forintért eladó az a csillogó-villogó vécékagyló, amelyen igazán briliáns élmény lehet a dolgunkat végezni.

72.000 Swarovski kristállyal díszítették azt a kínában kiállított vécécsészét, ami hatalmas feltűnést keltett a Kitchen&Bath, azaz konyha és fürdőszoba kiállításon. Egyelőre még vevő nem érkezett a látványosságra, amit sokan megbámultak, de bevállalni nem merték. Nem csoda, hiszen Magyarországon egy nagy házat vehetnénk a vécé árából.

Forrás: NORTHFOTO
A katmandui kislány, aki élő istenséghttp://www.life.hu/news/20150605-a-katmandui-kislanyt-samita-bajracharyat-elo-istensegkent-tisztelik-nepalban.htmlA nepáli hét éves Samita Bajracharyát az isten női energiájának megnyilatkozásának tartják, ezért királynőként és szentként tisztelik.News--Pizzából alkotott arcokat egy brit férfi – ez aztán a fejesfogáshttp://www.life.hu/news/20150605-pizzabol-alkotott-arcokat-egy-brit-ferfi-sztarokat-csaladtagokat-barkit-megformaz.htmlNathan Wyburn ételművész viccesnek tartja, ha édesapánk vagy édesanyánk netalán szerelmünk mosolyog ránk egy pizzán, mielőtt beleharapnánk.News--Így még sosem láttad Katalin hercegnét és Vilmos hercegethttp://www.life.hu/news/20150603-katalin-hercegnet-es-vilmos-herceget-lufibol-formazta-meg-joanne-anderson.htmlLégballonokból formázta meg a hercegi párt két gyermekükkel a lufiszobrok mestere.News--10 dolog, amit nem tudtál Robbie Williamsrőlhttp://www.life.hu/news/20150526-robbie-williams-vilaghiru-enekesrol-zeneszrol-megtudtunk-tiz-kulonleges-dolgot.htmlAugusztusban újra Magyarországra látogat a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams! Az őrületesnek ígérkező nyári koncertre hangolódva összegyűjtöttünk 10 érdekes tényt, amit talán még a legnagyobb rajongók sem tudnak Robbie-ról.News--Jön a kánikula!http://www.life.hu/news/20150610-egyre-melegebb-le.htmlSzerdán még számíthatunk záporra, zivatarra, a hét második felében azonban már itt a hőség, amikor már éjszakára sem hűl le a levegő.News--Szörnyű halált halt! Élve temette el barátja és szülei a 8 hetes terhes tinilánythttp://www.life.hu/news/20150610-elve-temettek-el-szulei-es-baratja-egy-8-hetes-terhes-tinilanyt-chiara-paezt.htmlA 14 éves lányra a barátja kertjében találtak rá. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.