Budapesten lép fel a Violetta szereplőgárdája

Forrás: AFP/Laurie Dieffembacq -
koncert Violetta Violetta live Budapest show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas népszerűségnek örvend a hazánkban is futó argentin, tiniknek szóló sorozat, a Violetta. A műsor sztárjai most Budapestre látogatnak.

A Violetta Live elnevezésű előadások az órási érdeklődésre való tekintettel 4 koncerttel lépnek fel a budapesti Arénában. Az előadások augusztus 29-én és 30-án lesznek, és mind a két napon kora délután és este lesznek láthatók, a tévésorozat eredeti szereplőgárdájával. Az élő show a világ több pontján is teltházzal ment.

Forrás: AFP/Laurie Dieffembacq

Maga a turné 95 koncertből áll. A fellépés alatt a szereplők összesen 79-szer öltöznek át, amiből a Violettát alakító Martina Stossel 13-szor. A szervezők szenzációs vizuális effekteket, többek között hó- és konfettiágyút, illetve tűzijátékot ígérnek a rajongók számára, sőt néhány szereplő a közönség felett lebegve is előad majd dalokat.

Violetta négy Aréna-koncertet is ad a magyaroknakhttp://www.quart.hu/quart/hirek/20150317-imadjak-a-magyarok-a-disney-sztar-violettat-negyedik-koncert.htmlEgy negyedik Violetta Live koncertet is rendeznek Budapesten a nagy érdeklődés miatt. A Disney tévécsatornán futó sorozat főszereplője, Martina Stoessel és társai augusztus 29-én és 30-án dupla koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában.hírekCseh Laci esküvőre készül – 8 év után elveszi barátnőjéthttp://www.life.hu/intim/20150611-cseh-laszlo-olimpiai-vilag-es-ezustermes-uszonk-eskuvore-keszul-nyolc-ev-utana-elveszi-baratnojet.htmlOlimpiai, világ- és ezüstérmes úszónk szeretne aranyéremmel hazatérni a riói olimpiáról; miközben ő versenyez, párja megszervezi az esküvőjüket.Intim--Augusztusban szabadul Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20150609-oscar-pistorius-paralimpiai-futobajnok-aki-megolte-reeva-steenkamp-modellt-augusztusban-szabadul.htmlModell barátnője megöléséért tavaly októberben öt év szabadságvesztésre ítélték a hatszoros paralimpiai futóbajnokot, Oscar Pistoriust, aki jó magaviselete miatt augusztusban már szabadulhat. Büntetése fennmaradó részét pedig házi őrizetben töltheti. News--Budapest, a színész: a világ ezen tájait alakította már filmen fővárosunkhttp://www.life.hu/kult/20150609-amikor-budapesten-jatszodik-egy-film-de-a-filmben-egy-masik-varosnak-mutatjak-be.htmlAz utóbbi évtizedekben egyre több külföldi, főleg hollywoodi filmet forgatnak Budapesten, ezek története azonban a legritkább esetben játszódik Magyarországon — a filmesek épp fővárosunk sokarcúságát, „színészi képességeit” (no meg a közel fekvő stúdiók kapacitását) használják ki. Utánanéztünk, milyen szerepeket alakít leggyakrabban Budapest.Kult--Hűha! Budapesten van az Életrevalók sztárja!http://www.life.hu/kult/20150609-omar-sy-az-eletrevalok-szinesze-budapesten-van.htmlOmar Sy, francia színész, akit Magyarországon leginkább az Életrevalók sztárjaként ismernek, Budapesten van.Kult--Sokkoló! Megásatták vele saját sírját és belelőttékhttp://www.life.hu/news/20150611-az-iszlam-allam-nevu-terrorszervezet-terroristai-megasattak-vele-a-sirjat-majd-belelottek.htmlÚjabb borzalmas videót hozott nyilvánosságra az Iszlám Állam nevű terrorszervezet: a felvételen egy férfit arra kényszerítenek, ássa meg saját sírját, majd mikor végzett vele, belelövik a gödörbe. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.