Sir Christopher Lee színész Dracula London meghalt A Gyűrűk Ura Csillagok háborúja kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt szív- és légzőszervi problémákkal szállították egy londoni kórházba, itt érte a halál. 93 éves volt.

Elhunyt Sir Christopher Lee. A gyűrűk ura, a Csillagok háborúja és a Dracula sztárját vasárnap légzésproblémákkal és szívelégtelenséggel szállították kórházba Londonban, ott érte a halál.

Christopher Lee és felesége, Birgit Kroncke a 63. berlini filmfesztiválon 2013-ban Forrás: AFP/Johannes Eisele

A hírt a sztár felesége kérésére tartották vissza. Christopher Lee nevét a közönség A gyűrűk ura című trilógiából ismerhette meg, amelyben Szarumánt alakította. Ezen kívül szerepelt még a Csillagok háborújában, ő Drakula gróf leghíresebb megformálója, illetve eljátszotta Frankenstein teremtményét is. Christopher Lee 93 éves volt.

Homofóbiával vádolták Iggy Azaleát, lemondta koncertjéthttp://www.life.hu/news/20150609-iggy-azalea-rappert-homofobiaval-vadoljak-emiatt-lemondta-egy-melegfelvonulasra-tervezett-koncertjet.htmlTwitteren mondta le az amerikai pittsburgh-i melegfelvonulásra tervezett koncertjét az ausztrál rapper. Az ok néhány korábbi posztja, amelyet az illetékesek homofóbnak tituláltak.News--Autóbalesethez riasztották a tűzoltót - Kiderült, hogy a családja van a roncsok között!http://www.life.hu/news/20150611-sajat-csaladjat-kellett-kimentenie-egy-autobaleset-roncsai-kozul-egy-tuzoltonak-texasban.htmlMindenki rémálmát élte át egy texasi tűzoltó, amikor a súlyos balesethez történt riasztás után kiderült, saját családját kell kimenteni az autóroncsból.NewsThinkstockDugipia, balhé és káromkodás - Ezért szállították le a gépről Kate Mossthttp://www.life.hu/news/20150609-kate-moss-dugipiat-ivott-karomkodott-veszekedett-es-beszolt-a-pilotanak.htmlA brit modell totál elázva szólalkozott össze egyik utastársával, majd a pilótának is megmondta a magáét.News--A busz elé vetette magát a kutya, hogy megmentse gazdájáthttp://www.life.hu/news/20150610-a-busz-ele-vetette-magat-a-kutya-hogy-megmentse-a-gazdajat.htmlAudrey Stone és vakvezető ebe, Figo egy útkereszteződésen készültek átmenni, amikor egy kisiskolásokat szállító busz beléjük ment. Ha nincs ott a kutya, az idős asszony valószínűleg nem éli túl a balesetet.NewsThinkstockErzsébet királynő halálhírét keltette egy brit újságíróhttp://www.life.hu/news/20150603-erzsebet-kiralyno-halalhiret-keltette-a-bbc-egyik-ujsagiroja-twitteren.htmlA BBC-nél dolgozó nő Twitter-oldalán jelent meg a hatalmas felbolydulást okozó hír, amely az eddigi információk alapján szerint valószínűleg az őrizetlenül hagyott mobiltelefonján tréfálkozó kedves ismerőse műve lehetett.News--Körözi a rendőrség Tom Hanks 24 éves fiáthttp://www.life.hu/news/20150608-tom-hanks-24-eves-fiat-korozi-a-brit-rendorseg.htmlA színész drog- és alkoholproblémákkal küzdő fia, Chester félmilliós kárt okozott egy Gatwickhez közeli luxushotel szobájában.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.