Schumacher síbalesetét és a Germanwings-katasztrófát is megérezte a brit nő - Legalábbis ezt állítja

Forrás: AFP/Patrick Hertzog -
Michael Schumacher baleset látó tragédia Germanwings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves Denise Griggs tízéves korában - édesapja autóbalesetekor - jött rá, hogy furcsa képességgel rendelkezik. Legalábbis ő ezt állítja. Megálmodja és lerajzolja a jövőt, azaz, leginkább a jövőben bekövetkező tragédiákat. 

Dennis a Mirrornak beszélt arról, hogy 2004-ben az indiai-óceáni cunamit is megálmodta, amit a férjével meg is osztott. A férfi nem akart hinni neki, majd ő döbbent meg a legjobban amikor a tragikus képsorokat a televízióban látta.

Forrás: AFP/Patrick Hertzog

Elmondta, hogy pár nappal Michael Schumacher síbalesete azt álmodta, hogy a világbajnok a hóban fekszik bekötött fejjel, a Germanwings-gép katasztrófája előtti pedig többször arról álmodott,hogy az ágya felemelkedik, ami olyan érzés volt, mintha egy zuhanó gépen ülne.

Denise-nek az a legnagyobb szívfájdalma, hogy hiába látja előre a jövőt, annak érdekében, hogy a tragédiák elkerülhetők legyenek, semmit nem tehet.

Szörnyű halált halt! Élve temette el barátja és szülei a 8 hetes terhes tinilánythttp://www.life.hu/news/20150610-elve-temettek-el-szulei-es-baratja-egy-8-hetes-terhes-tinilanyt-chiara-paezt.htmlA 14 éves lányra a barátja kertjében találtak rá. NewsOrigo2016-tól ezek a szakok szűnnek meg a felsőoktatásban http://www.life.hu/news/20150611-ezek-a-szakok-szunnek-meg-a-felsooktatasban-2016-tol.htmlHarminchét jelenlegi mesterszak és két osztatlan képzés biztosan nem indul a 2016/2017-es tanévben a felsőoktatásban- írja az Origo.NewsMTI/Soós LajosJátékautó kerekeit kapta meg egy lábát elvesztett teknőshttp://www.life.hu/news/20150611-a-labait-elveszto-haziteknos-egy-jatekauto-kerekeit-kapta-meg-igy-ujra-tud-haladni.htmlA lábait elvesztő cuki teknőst nem hagyta cserben orvosa és kitalálta, hogyan segítsen a kis sérültön.News--Megvan, hogy ki lopta el a celebek meztelen fotóit?http://www.life.hu/news/20150611-megvan-ki-lopta-el-a-celebek-meztelen-fotoit-az-fbi-szamitogepeket-foglalt-le.htmlAz FBI lefoglalta azokat a számítógépeket, amelyek részt vettek a tavaly októberi iCloud-botrányban, amikor celebek meztelen fotóit szivárogtatták ki.News--Megtarthatja munkáját a pilóta, aki lehülyézte az utasokathttp://www.life.hu/news/20150611-megtarthatja-munkajat-a-pilota-aki-lehulyezte-az-utasokat.htmlA Ryanair pilótája Facebookon hülyézte le az utasokat, ráadásul egy muszlim vallású emberből is viccet csinált. NewsThinkstockMeghalt a híres színész, Ron Moodyhttp://www.life.hu/news/20150611-ron-moody-szinesz-meghalt.html91 évesen elhunyt Ron Moody, színész.NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.