Friss! Sokkoló tűzpárbaj: lelőtték a támadót

Forrás: MTI/AP/Tony Gutierrez -
lövöldözés tűzpárbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyesült államokbeli, texasi Dallas rendőrségének központi épületére támadt egy ismeretlen fegyveres helyi idő szerint péntek éjjel. A lövöldözőt, aki robbanóanyagot is elhelyezett az épület közelében, egy rendőrségi mesterlövész lelőtte.

Az első helyszíni jelentések még több támadóról szóltak, de a többórás incidens végén elhangzott rendőrségi közlések már csak egy lövöldözőt említettek.
A férfi egy furgonnal elmenekült az épülettől, majd egy külvárosi parkolóban megállt, és elbarikádozta magát a járműben. Egyebek között azzal fenyegetőzött, hogy robbanóanyag van nála, amelyet be is fog vetni.
A támadás indokaként egyes értesülések szerint azt említette, hogy fiát a rendőrök ok nélkül terroristának bélyegezték és börtönbe vetették.
A lövöldözésben számos rendőrautót találat ért, a főhadiszállás épületén is több lyukat ütöttek a golyók, de a támadón kívül más nem sebesült meg.

Rendőrök egy háztömbnyire a tetthelytől Forrás: MTI/AP/Tony Gutierrez
Nyilvános lett a CIA akta: tudomásuk volt a 2001. szeptember 11-i terrortámadások tevérőlhttp://www.life.hu/news/20150613-nyilvanos-lett-a-cia-akta-tudomasuk-volt-a-2001-szeptember-11-i-terrortamadasok-teverol.htmlAz amerikai Központi Hírszerző Ügynökség, azaz a CIA nyilvánosságra hozta azt a vizsgálati jelentését, amely a 2001. szeptember 11-i terrortámadások előtt elkövetett saját mulasztásairól szól.News--Sokkoló videó: sportolókat gázolt el a busz (18+)http://www.life.hu/news/20150613-sokkolo-video-sportolokat-gazolt-el-a-bakui-europa-jatekok-sportoloi-falujaban-egy-busz.htmlKifejezetten csak erős idegzetűek nézzék meg az alábbi videót, amely a bakui Európa Játékok sportolói falujában történt tragédiát örökítette meg.NewsThinkstockMeglepő fordulat: tabukat döntöget Ferenc pápa - "A te Krisztusod már feltámadt? Az enyém majd jövő vasárnap"http://www.life.hu/news/20150613-fix-datumra-teheti-a-husvetot-a-katolikus-egyhaz.htmlFerenc pápa szerint a katolikus egyház kész megváltoztatni a húsvét időpontjának meghatározását annak érdekében, hogy más keresztény egyházakkal egy napon ünnepelhesse Krisztus feltámadásának ünnepét. Ezt a Corriere della Sera című olasz lap írta szombaton, az egyházfőt idézve.News--Elfogták a fiatal színésznő támadóját - videóvalhttp://www.life.hu/news/20150610-elfogtak-a-fiatal-szineszno-tamadojat-videoval.htmlA rendőrség azonosította, majd elfogta a pécsi Köztársaság téren elkövetett rablás elkövetőjét.News--Érthetetlen tragédia: álmában meghalt a 28 éves jóképű magyar sportolóhttp://www.life.hu/news/20150613-elhunyt-vigh-barna-a-magyar-bmx-es-vilag-egyik-legjobb-street-ridere.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt Vígh Barna, a magyar BMX-sport kiváló alakja.News--Vészjelzés mára: fokozódik a hőség, néhol még késő este is csaknem 30 fok lehethttp://www.life.hu/news/20150613-veszjelzes-mara-nehol-meg-keso-este-is-csaknem-30-fok-lehet.htmlAz előrejelzés szerint szombaton a legmagasabb hőmérséklet 31-35 Celsius-fok között várható, és késő estére is csak 24-29 fok közé hűl le a levegő. A hőség miatt négy megyére első-, az ország többi területére másodfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.