Érthetetlen tragédia: álmában meghalt a 28 éves jóképű magyar sportoló

Vígh Barna BMX News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Vígh Barna, a magyar BMX-sport kiváló alakja.

Kedd éjjel, álmában elhunyt Vígh Barna – adta hírül a Livetoride BMX-magazin.

"Sajnálattal kell közölnünk, hogy Vígh Barna, a magyar BMX-es világ egyik legjobb street ridere 2015. június 9-én éjjel, álmában, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Kérnénk tisztelettel mindenkit, hogy esetleges kommentárjaiban maximálisan tartsa tiszteletben a család gyászát, és őrizze meg emlékében Barnát úgy, mint ahogy életében ismerte: csodálatos barátként, intelligens, szerény és kiemelkedően tiszteletre méltó emberként. Temetésének további részleteiről később tudunk felvilágosítást adni" – tudatták a szűkszavú közleményben.

A mindössze 28 éves fiatalemberre ezzel a videóval emlékezünk:

Másodfokú figyelmeztetés: tovább fokozódik a kánikula!http://www.life.hu/news/20150612-masodfoku-figyelmeztetes-tovabb-fokozodik-a-kanikula.htmlMásodfokú figyelmeztetést adott ki a tartós hőség miatt pénteken az Országos Meteorológiai Szolgálat Budapestre és tizenöt megyére. Azt írták: a hőség hétvégén tovább fokozódik. A meleg miatt a rendőrség is felhívta a figyelmet a veszélyekre, az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) a klímaberendezések megfelelő használatának fontosságát hangsúlyozta.News--Gyilkosság Budapesten: holtan találták otthonában a nőthttp://www.life.hu/news/20150611-gyilkossag-budapesten-holtan-talaltak-otthonaban-a-not.htmlHoltan találtak egy nőt budapesti otthonában, a feltételezett tettest elfogták.NewsOrigoTetkót villantott Tolvai Renátahttp://www.life.hu/news/20150612-tolvai-renata-tetkot-villantott.htmlGyönyörű képet posztolt hivatalos Instagram oldalára az énekesnő, aki úgy tűnik beleszerett a tetoválásokba.NewsOrigoElhunyt Vészi Jánoshttp://www.life.hu/news/20150612-elhunyt-veszi-janos-filmrendezo.htmlElhunyt Vészi János Balázs Béla-díjas filmrendező, televíziós műsorvezető, producer, színész.News--Fejvadász lőtte agyon a híres countryénekesthttp://www.life.hu/news/20150612-randy-howard-country-enekest-fejvadasz-lotte-agyon.htmlEgy fejvadásszal került tűzharcba Tennessee állambeli otthonában a zenész, Randy Howard, aki belehalt sérüléseibe.NewsOrigoImádkozik Schumacherért egykori csapatfőnökehttp://www.life.hu/news/20150610-imadkozik-schumacherert-egykori-csapatfonoke.htmlSzívszorító nyilatkozat Norbert Haugtól, Michael Schumacher egykori szakemberétől.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.