A nap legjobb fej cicája: Mosdókagylóban strandol a félszemű macska

videó macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mick, a félszemű cica már nagyon érzi a nyarat.

Saját medencét csinált magának a mosdókagylóból a macska, akinek még a gazdira sincs szüksége ahhoz, hogy megnyissa a vizet.

Ezen a forró nyári napon elengedhetetlen a fürdőző cicás videó.

Íme!

Taylor Swift tizenötezer dollárt adományozott egy tűzoltónakhttp://www.life.hu/news/20150614-taylor-swift-tizenotezer-dollart-adomanyozott-egy-tuzoltonak.htmlAaron VanRiper, a texasi tűzoltót egy súlyos autóbaleset helyszínére értesítették. Kiderült, a baleset áldozatai éppen saját felesége és hétéves fia voltak. News--Hihetetlen találmány- A jövő kerekesszékének a lépcső sem akadályhttp://www.life.hu/news/20150613-a-jovo-kerekesszekevel-a-lepcsokon-is-fel-lehet-jutni.htmlElső blikkre úgy néz ki, mint átlagos kerekesszék. Akkor következik az igazi mutatvány, ha lépcső kerül az útjába!News--Megdöbbentő! Náci egyenruhában és horogkeresztekkel masíroznak a gyerekek - Videóhttp://www.life.hu/news/20150613-naci-egyenruhaban-es-horogkeresztekkel-lepett-fel-egy-mexikoi-cheer-dance-gyerekcsapat.htmlAz alábbi abszurd felvétel az egész világon kicsapta a biztosítékot: 10-16 éves gyerekek horogkeresztekkel, vörös karszalagokkal, egyenruhában masíroztak a színpadon, az egyikük még karlendített is a közönségnek. News--Meglepő fordulat: tabukat döntöget Ferenc pápa - "A te Krisztusod már feltámadt? Az enyém majd jövő vasárnap"http://www.life.hu/news/20150613-fix-datumra-teheti-a-husvetot-a-katolikus-egyhaz.htmlFerenc pápa szerint a katolikus egyház kész megváltoztatni a húsvét időpontjának meghatározását annak érdekében, hogy más keresztény egyházakkal egy napon ünnepelhesse Krisztus feltámadásának ünnepét. Ezt a Corriere della Sera című olasz lap írta szombaton, az egyházfőt idézve.News--Meghalt a legendás színésznőhttp://www.life.hu/news/20150613-monica-lewis-meghalt-93-evesen.htmlMonica Lewist kaliforniai otthonában érte a halál.News--Botrány! Megfosztja hercegnői címétől testvérét a királyhttp://www.life.hu/news/20150613-fulop-spanyol-kiraly-megfosztja-noveret-cristinat-hercegnoi-cimetol-es-birosag-ele-allittatja.htmlFülöp spanyol király nem ismer tréfát, ha családja hírnevének tisztára mosásáról van szó: Spanyolország uralkodója bíróság elé állíttatja és hercegnői címétől is megfosztja nővérét, Cristinát, akit sikkasztásban való részvétellel vádolnak.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.