Vigyázat! Estére felhőszakadás váltja a forróságot!

Forrás: Thinkstock -
vihar nyár 2015 forróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több megyére is figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a heves zivatarok és felhőszakadás veszélye miatt is.

A várható heves zivatarok veszélye miatt Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém, Zala megyére adták ki a másodfokú figyelmeztetést, míg Budapesten és Pest megyében, valamint Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád és Vas megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Forrás: Thinkstock

A felhőszakadás veszélye miatt Budapestre és Pest megyére, továbbá Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki - írta az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.