Ő volt az első nő, aki megpróbálta átevezni Csendes-óceánt - Nem sikerült neki

Forrás: Facebook/Sonya Baumstein -
evezés Csendes-óceán extrémsport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel az indulása után a rossz időjárás miatt megszakítani kényszerült útját az amerikai Sonya Baumstein, aki az első nőként akart egyedül átevezni a Csendes-óceánon, Japánból Kaliforniába.

A 30 éves extrémsportoló szombaton hajnalban, helyi idő szerint 2 óra 20 perckor adott le vészjelzést 250 kilométerre a japán partoktól, egy közelben haladó teherhajó délután 5-kor vette a fedélzetére és este 9-kor adta át a japán parti őrségnek.

Sonya Baumstein Forrás: Facebook/Sonya Baumstein

A floridai Baumstein június 7-én, vasárnap indult el 9600 kilométeres útjára a Csiba kormányzóságban fekvő Csosi kikötőjéből. Azt tervezte, hogy kikötő érintése nélkül jut el San Franciscóba szeptember végére. Egyelőre nem tudni, hogy a sportoló folytatja-e vagy újrakezdi-e egyedülálló vállalkozását - írja az MTI.

Evvel a csónakkal kísérelte meg átevezni a Csendes-óceánt a sportolónő Forrás: expeditionpacific.com

Vigyázat! Estére felhőszakadás váltja a forróságot!http://www.life.hu/news/20150614-felhoszakadassal-es-viharral-er-veget-a-forrosag.htmlTöbb megyére is figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a heves zivatarok és felhőszakadás veszélye miatt is.NewsThinkstockMegdöbbentő! Náci egyenruhában és horogkeresztekkel masíroznak a gyerekek - Videóhttp://www.life.hu/news/20150613-naci-egyenruhaban-es-horogkeresztekkel-lepett-fel-egy-mexikoi-cheer-dance-gyerekcsapat.htmlAz alábbi abszurd felvétel az egész világon kicsapta a biztosítékot: 10-16 éves gyerekek horogkeresztekkel, vörös karszalagokkal, egyenruhában masíroztak a színpadon, az egyikük még karlendített is a közönségnek. News--Nem túl étvágygerjesztő - Élő gyíkot szolgáltak fel véletlenülhttp://www.life.hu/news/20150613-egy-elo-gyik-volt-az-ebed-mellett-az-air-india-repulojen.htmlAz Air India egyik utasa posztolt Twitteren keresztül egy képet, amin az látszik, hogy az ebédje mellé egy élő gyíkot is kapott.News--Angela Merkel nevében hackerek e-maileztek http://www.life.hu/news/20150614-angela-merkel-gepet-hackerek-tamadtak-meg.htmlAngela Merkel nevében küldtek e-maileket a Bundestag számítógépeire támadó hackerek.News--Az internet népe odavan ezért a ruháért - Megható történethttp://www.life.hu/news/20150614-az-internet-nepe-odavan-ezert-a-ruhaert.htmlEgy megható üzenet miatt lett híres a 65 éves, gyönyörű esküvői ruha.News--Sok embert mentettek ki hétvégén a Balatonbólhttp://www.life.hu/news/20150614-sok-embert-mentettek-ki-hetvegen-a-balatonbol.htmlA hétvégén tucatnyi embert mentettek ki a rendőrök a Balatonból, volt, akinek a hajója az erős szélben meghibásodott, elsodródott, felborult vagy megfeneklett - írja az MTI.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.