13 éves fiút keres a rendőrség

Forrás: police.hu -
rendőrség eltűnt fiú eltűnt emberek Csókás Benedek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt a 13 éves Csókás Benedek. A Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomozást indított.

A 13 éves fiú június 14-én délután engedély nélkül hagyta el a fóti speciális gyermekotthont, ahol tartózkodott. Azóta senki nem tud hollétéről.

Forrás: police.hu

Csókás Benedek gyors beszédű, körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, haja barna, rövidre nyírt. Bőre világos, arca hosszúkás, fülei elállóak és kissé sántít. Arcán - a jobb szeme alatt - egy "monokli" van. Káros szenvedélye nincs. Az eltűnésekor térdig érő sötét farmert és bordó színű pólót viselt az elején valamilyen felirattal - adta hírül a police.hu.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Csókás Benedek tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111/140 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Facebookon gyűjtenek pénzt a siófoki horrorbaleset áldozata temetésérehttp://www.life.hu/news/20150615-a-facebookon-gyujtenek-penzt-a-siofoki-horrorbaleset-aldozata-temetesere.htmlJúnius 6-án Siófoknál tragikus baleset történt. Egy autó letért az útról, hárman szörnyethaltak. Az egyikük, Pali családtagjai nem tudják kifizetni a temetést, gyűjtést szerveztek a barátok. News--Egyre nagyobb az a bizonyos állatkert: Most épp az emlékművek előtti pucér fotózkodás menő http://www.life.hu/news/20150614-meno-az-emlekmuvek-elotti-pucer-fotozkodas.htmlHa nem akarsz pucér embereket szobrokkal, palotákkal és más nevezetességekkel látni, semmiképp se nézd meg a Naked At Monuments Facebook profilt.News--Az internet népe odavan ezért a ruháért - Megható történethttp://www.life.hu/news/20150614-az-internet-nepe-odavan-ezert-a-ruhaert.htmlEgy megható üzenet miatt lett híres a 65 éves, gyönyörű esküvői ruha.News--Oroszlánok, tigrisek szabadultak el a vihar miatthttp://www.life.hu/news/20150614-oroszlanok-tigrisek-szabadultak-el-a-vihar-miatt-gruziaban.htmlTbilisziben a hatalmas vihar miatt kialakult áradás embereket sodort magával, többen meg is haltak. NewsThinkstockVigyázat! Estére felhőszakadás váltja a forróságot!http://www.life.hu/news/20150614-felhoszakadassal-es-viharral-er-veget-a-forrosag.htmlTöbb megyére is figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a heves zivatarok és felhőszakadás veszélye miatt is.NewsThinkstockNem túl étvágygerjesztő - Élő gyíkot szolgáltak fel véletlenülhttp://www.life.hu/news/20150613-egy-elo-gyik-volt-az-ebed-mellett-az-air-india-repulojen.htmlAz Air India egyik utasa posztolt Twitteren keresztül egy képet, amin az látszik, hogy az ebédje mellé egy élő gyíkot is kapott.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.