Imádnivaló! Kiscicát mentett egy rendőr

Forrás: Twitter/ NYPD 60th Precinct -
rendőr cica macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i rendőrség büszkén osztotta meg annak a rendőrnek a fotóját Twitteren, aki megmentett egy apró cicát.

A 27 éves New York-i rendőrtiszt, John Passarella pénteken mentette meg egy nagyon pici macska életét.

Az állat egy furgon motorblokkjába szorult, a motorháztető alól húzta ki a rendőr a csupán néhány dekát nyomó cicát, akit egy másik rendőrtiszt örökbe is fogadott. A macska a Pazzy nevet kapta, megmentője, Passarella után.

Vigyázz, el fogsz olvadni!

Forrás: Twitter/ NYPD 60th Precinct
Ufómacska borzolja a kedélyekethttp://www.life.hu/news/20150615-ufomacska-boritja-ki-az-embereket.htmlNem hittünk a szemünknek, mikor megláttuk a képeket az internet új sztármacskájáról, Matildról. NewsOrigoBalesetet szenvedett a magyar híradóshttp://www.life.hu/news/20150615-peterfi-judit-balesetet-szenvedett.htmlForgatás közben balesetet szenvedett a Hír24 híradósa, Péterfi Judit.NewsOrigoElképesztő dolgot művel szögekkel és fonalakkal egy fiúhttp://www.life.hu/news/20150615-zenyk-palagniuk-szogekkel-es-fonallal-alkot.htmlSzögekből és fonalakból alkot olyan művet Zenyk Palagniuk, hogy teljesen tátva marad a szája mindenkinek, aki látja. NewsOrigoEgyre nagyobb az a bizonyos állatkert: Most épp az emlékművek előtti pucér fotózkodás menő http://www.life.hu/news/20150614-meno-az-emlekmuvek-elotti-pucer-fotozkodas.htmlHa nem akarsz pucér embereket szobrokkal, palotákkal és más nevezetességekkel látni, semmiképp se nézd meg a Naked At Monuments Facebook profilt.News--Kocsitetőn szállítottak hullákat az M3-ason - Brutális fotóhttp://www.life.hu/news/20150614-kocsiteton-szallitottak-hullakat-az-m3-ason.htmlA Facebookon terjed az a hátborzongató fotó, amely tanúsága szerint valaki két, fóliába csavart hullát szállított az autója tetejére kötözve az M3-as autópályán pénteken.NewsThinkstockVigyázat! Estére felhőszakadás váltja a forróságot!http://www.life.hu/news/20150614-felhoszakadassal-es-viharral-er-veget-a-forrosag.htmlTöbb megyére is figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a heves zivatarok és felhőszakadás veszélye miatt is.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.