Ennél jobb ma már nem lesz: krokodilon csónakázik a mosómedve

Forrás: Richard Jones -
mosómedve krokodil aligátor természetfotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vagy nagyon bátor, vagy rettendő könnyelmű az a mosómedve, aki felpattant egy aligátor hátára.

Emlékszel még a harkályba kapaszkodó menyétre? Újabb furcsa párosról készült remekül időzített fotó. Lehet, hogy egy farönkkel tévesztette össze a krokodilt egy mosómedve az Ocala Nemzeti Parkban, Floridában?

Forrás: Richard Jones

Szombaton egy szemfüles fotós, Richard Jones kapta el a remek pillanatot. Fiával kirándultak, és szerinte esélyes, hogy a gyerek ijesztette meg a mosómedvét, aki a víz felé menekült, és épp egy krokodil fején állt meg. Természetesen elég hamar továbbállt a veszélyes csónakról, Jones-nak épp időben sikerült lencsevégre kapni a pillanatot.

13 éves fiút keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20150615-csokas-benedeket-a-13-eves-fiut-keresi-a-rendorseg.htmlEltűnt a 13 éves Csókás Benedek. A Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomozást indított.News--Egyre nagyobb az a bizonyos állatkert: Most épp az emlékművek előtti pucér fotózkodás menő http://www.life.hu/news/20150614-meno-az-emlekmuvek-elotti-pucer-fotozkodas.htmlHa nem akarsz pucér embereket szobrokkal, palotákkal és más nevezetességekkel látni, semmiképp se nézd meg a Naked At Monuments Facebook profilt.News--Angela Merkel nevében hackerek e-maileztek http://www.life.hu/news/20150614-angela-merkel-gepet-hackerek-tamadtak-meg.htmlAngela Merkel nevében küldtek e-maileket a Bundestag számítógépeire támadó hackerek.News--Taylor Swift tizenötezer dollárt adományozott egy tűzoltónakhttp://www.life.hu/news/20150614-taylor-swift-tizenotezer-dollart-adomanyozott-egy-tuzoltonak.htmlAaron VanRiper, a texasi tűzoltót egy súlyos autóbaleset helyszínére értesítették. Kiderült, a baleset áldozatai éppen saját felesége és hétéves fia voltak. News--Elhunyt Vészi Jánoshttp://www.life.hu/news/20150612-elhunyt-veszi-janos-filmrendezo.htmlElhunyt Vészi János Balázs Béla-díjas filmrendező, televíziós műsorvezető, producer, színész.News--A yuccie az új hipszterhttp://www.life.hu/news/20150611-uj-kifejezes-a-hipszter-helyett.htmlA szelfi, a favágószexuális, a hipszter, a szveg, a yolo és az aputest szavakat már épp, hogy sikerült beépítenünk a szótárunkba. Most újabb szócikket kell megjegyeznünk, a yuccie-t. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.