Elhunyt az Airport gyönyörű színésznője! Két fiát és három unokáját élte túl!

Forrás: YouTube -
halál Alain Delon Burt Reynolds Benny Goodman Monica Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monica Lewis kaliforniai otthonában hunyt. A 93 éves színésznő természetes halált halt.

A színésznő rengeteg mozi- és tévéfilm szereplője volt (Airport, Földrengés, Sitkli) és együtt játszott a legnagyobb színészekkel, többek között Burt Reynoldsszal és Alain Delonnal. Énekesnőként is nagy karriert futott be, a híres klarinétművésszel, Banny Goodmannel is zenélt.

Forrás: YouTube

Monica Lewis június 12-én hunyt el. A 93 éves színésznő két fiát és három unokáját is túlélte.

Fejvadász lőtte agyon a híres countryénekesthttp://www.life.hu/news/20150612-randy-howard-country-enekest-fejvadasz-lotte-agyon.htmlEgy fejvadásszal került tűzharcba Tennessee állambeli otthonában a zenész, Randy Howard, aki belehalt sérüléseibe.NewsOrigoBecsületességre és bizalomra épül Budapest első Közösségi Adományozó Pontjahttp://www.life.hu/news/20150612-budapest-elso-kozossegi-adomanyozo-pontja-az-ajandekdoboz-becsuletessegre-es-bizalomra-epul.htmlA más országokban egyre népszerűbb kezdeményezés kísérleti jelleggel indult el Budapesten. Vajon nálunk is működhet a becsületességre és bizalomra épülő adományozási modell?News--Megható pillanat! A kis koala súlyosan megsebesült anyját ölelgeti a műtőasztalonhttp://www.life.hu/news/20150612-a-kis-koala-sulyosan-megsebesult-anyjat-olelgeti-a-mutoasztalon.htmlAutó ütötte el a két koalát egy ausztrál városban. A kicsinek nem esett baja, de anyja súlyosan megsérült, és műteni kellett. A kis koala a beavatkozás közben ölelésével támogatta édesanyját.NewsOrigoTe kinek a hajszáláért fizetnél 60 ezer forintot?http://www.life.hu/news/20150611-napoleon-hajszalat-60-ezer-forintert-adtak-el-egy-aukcion.htmlEgy darab hajszál kelt el 60 ezer forintért. Az igaz, hogy nem akárki hajáról van szó: maga Napóleon hullatta el.NewsOrigo94 éves a világ leghíresebb asszonyának férjehttp://www.life.hu/news/20150610-fulop-herceg-ii-erzsebet-ferje-94-eves.htmlII. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg ma ünnepli 94. születésnapját. A herceg 68 éve házastársa a világ talán leghíresebb asszonyának.News--Támadás érte a nővé vált Bruce Jennert! Snoop Dogg és Chris Brown állnak a háttérben!http://www.life.hu/news/20150606-bruce-jennert-snoop-dogg-es-chris-brown-tamadja-nematalakito-mutete-miatt.htmlA két rapper csúnyán kiosztotta Caitlyn Jennert. De mi okuk volt a támadásra.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.