Így még senki sem sikított: Vöröshangyákat tett az alsónadrágjába egy fiú

sikítás nadrág vöröshangya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy thaiföldi fiú egy régi Jackass videókat idéző jelenetet akart forgatni. Sikerült is neki, de a hangokból ítélve kissé túltolta. 

Az angolul találóan tűzhangyaként nevezett vöröshangya fajtából egy egész fészeknyit helyezett legféltettebb testrészéhez a bátor, de meggondolatlan thaiföldi fiú.

Nagy valószínűséggel egy egészen kicsit sem élvezte a kísérletet, de lehet, hogy csak azt teszteli, mennyire képes magas hangon sikítani. Íme!

Esküvői örömlövéssel gyilkoltak meg véletlen egy nőthttp://www.life.hu/news/20150614-eskuvoi-oromlovessel-gyilkoltak-meg-veletlen-egy-not.htmlEsküvői "örömlövéssel" véletlenül agyonlőttek egy nőt Észak-Franciaországban.NewsOrigoEgyre nagyobb az a bizonyos állatkert: Most épp az emlékművek előtti pucér fotózkodás menő http://www.life.hu/news/20150614-meno-az-emlekmuvek-elotti-pucer-fotozkodas.htmlHa nem akarsz pucér embereket szobrokkal, palotákkal és más nevezetességekkel látni, semmiképp se nézd meg a Naked At Monuments Facebook profilt.News--Meghalt a kislány, akit elütöttek Balatonfüredenhttp://www.life.hu/news/20150614-meghalt-a-kislany-akit-elutottek-balatonfureden.htmlSzombaton két bicikliző kislányt gázolt el egy autó Balatonfüreden. Egyikük vasárnap elhunyt. NewsThinkstockAngela Merkel nevében hackerek e-maileztek http://www.life.hu/news/20150614-angela-merkel-gepet-hackerek-tamadtak-meg.htmlAngela Merkel nevében küldtek e-maileket a Bundestag számítógépeire támadó hackerek.News--Meghalt a híres színész, Ron Moodyhttp://www.life.hu/news/20150611-ron-moody-szinesz-meghalt.html91 évesen elhunyt Ron Moody, színész.NewsNorthfotoA yuccie az új hipszterhttp://www.life.hu/news/20150611-uj-kifejezes-a-hipszter-helyett.htmlA szelfi, a favágószexuális, a hipszter, a szveg, a yolo és az aputest szavakat már épp, hogy sikerült beépítenünk a szótárunkba. Most újabb szócikket kell megjegyeznünk, a yuccie-t. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.