Megoldódott az M3-as autópályán szállított hullák rejtélye

Forrás: kidt82.tumblr.com -
filmforgatás kellék hulla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban nagy port kavart az az eset, amikor többen észrevették, hogy hullákat szállítottak az M3-ason. Azóta kiderült, mi is történt valójában. 

Múlt pénteken egy kocsi tetején nejlonnal letakart testeket szúrt ki egy asszony, fotókat is készített a helyszínen, majd feltette közösségi oldalára a következő szöveggel: ,,Ma érdekes élményben volt részem hazafele az M3-ason... Szerintetek ki venné komolyan, ha két hullát szállítanának így? Ja, és a lábak nem voltak merevek, a talpon ott vannak a ráncok és még a fanszőrzetet is láttam a nejlon alatt... Megosztanátok? Hátha kiderül, mi volt ez?!"

Forrás: kidt82.tumblr.com

A Borsnak az Országos Mentőszolgálat elmondta, ők nem kaptak efféle bejelentést, a Magyar Nemzeti Filmalap Zrt. sajtósa pedig azt nyilatkozta, hogy a hét végén valóban véget ért egy általuk támogatott mozi forgatása, ám abban nem szerepelnek ilyen látványelemek. Végül a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyilatkozott az ügyben, és elmondták, a hullának kinéző tárgyak mindössze nagyon élethű filmes kellékek voltak. ,,A jelenlegi adatok alapján az említett fotón filmes kellékek láthatóak" - olvasható a napilapban.

Nemsokára újra rajthoz áll Schumacherhttp://www.life.hu/news/20150616-michael-schumacher-fia-mick-balesete-utan-ujra-rajthoz-all-belgiumban.htmlMichael Schumacher 16 éves fia, Mick balesete után ezen a hétvégén már Belgiumban fog versenyezni.News--Rendőrökre lőtt egy férfi Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150616-rendorokre-lott-egy-ferfi-budapesten-1.htmlGázpisztollyal rendőrökre lőtt egy férfi az éjjel Budapesten - adta hírül a rendőrség a hivatalos oldalán.NewsOrigoEzek a kutyák megpróbálják a lehetetlenthttp://www.life.hu/news/20150615-falatot-akarnak-elerni-egy-asztal-kozeperol-a-kutyak.htmlNem új az információ, hogy a kutyák bármire képesek egy falat kajáért. Akár a lehetetlenre is.NewsOrigoElhunyt az Airport gyönyörű színésznője! Két fiát és három unokáját élte túl!http://www.life.hu/news/20150615-monica-lewis-az-airport-cimu-film-szinesznoje-93-evesen-elhunyt.htmlMonica Lewis kaliforniai otthonában hunyt. A 93 éves színésznő természetes halált halt.NewsOrigoKambodzsában turistáskodik David Beckhamhttp://www.life.hu/news/20150615-david-beckham-kambodzsaban-turistaskodik.htmlAz exfocista a világ egyik legszebb táján időzik ezekben a napokban: vasárnap a kambodzsai Angkorvat templomegyüttest csodálta meg.News--A Facebookon gyűjtenek pénzt a siófoki horrorbaleset áldozata temetésérehttp://www.life.hu/news/20150615-a-facebookon-gyujtenek-penzt-a-siofoki-horrorbaleset-aldozata-temetesere.htmlJúnius 6-án Siófoknál tragikus baleset történt. Egy autó letért az útról, hárman szörnyethaltak. Az egyikük, Pali családtagjai nem tudják kifizetni a temetést, gyűjtést szerveztek a barátok. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.