Kényszerleszállást hajtott végre a Wizz Air egyik repülőgépe

Forrás: Wizz Air/Arpad Foldhazi -
Wizz Air kényszerleszállás News fapados légitársaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kénytelen volt megszakítani az utját a Wizz Air diszkont légitársaság egyik repülőgépe, mivel röviddel a felszállás után vették észre: repedés jelent meg a pilótafülke egyik frontális ablakán. 

Az Airbus A320 típusú gépen 173 utas volt. A járat Bolognába tartott, és Szerbia légterében járt, amikor a hiba bekövetkezett.

Képünk csak illusztráció Forrás: Wizz Air/Arpad Foldhazi

Azt, hogy mi lehetett az oka a repedésnek, egyelőre még nem tudni. A legénység értesítette a repülésirányítást, amely elrendelte a leszállást Szófiában. Az utasokat egy másik járaton viszik el Bolognába - közölte a hírügynökség szófiai repülőtéri forrásra hivatkozva. Az utasoknak szerencsére nem esett bajuk - jelentette az EFE spanyol hírügynökség.

Az első kérdésnél kiesett a német Legyen ön is milliomos! játékosahttp://www.life.hu/news/20150616-kiesett-az-elso-kerdesnel-a-jatekos.htmlSoha nem történt még olyan eset, hogy valaki kiesett az első kérdésnél a német "Legyen ön is milliomos!" történetében.NewsOrigoElhunyt Mucsi Sándor színészhttp://www.life.hu/news/20150616-meghalt-mucsi-sandor-a-hires-magyar-szinesz.html64 éves korában elhunyt a híres magyar színész, Mucsi Sándor.NewsOrigoEzek a kutyák megpróbálják a lehetetlenthttp://www.life.hu/news/20150615-falatot-akarnak-elerni-egy-asztal-kozeperol-a-kutyak.htmlNem új az információ, hogy a kutyák bármire képesek egy falat kajáért. Akár a lehetetlenre is.NewsOrigoJógázz cicákkal - Cuki történet terjed az internetenhttp://www.life.hu/news/20150616-jogazz-cicakkal-es-fogadj-orokbe-egyet.htmlHatalmas macsakarajongónak bizonyultak annak a jógastúdiónak a tulajdonosai, akik hat árva cicát fogadtak be a napokban.NewsOrigoMegoldódott az M3-as autópályán szállított hullák rejtélyehttp://www.life.hu/news/20150616-filmes-kellekek-voltak-az-m3-as-autopalyan-szallitott-hullak.htmlA napokban nagy port kavart az az eset, amikor többen észrevették, hogy hullákat szállítottak az M3-ason. Azóta kiderült, mi is történt valójában. NewsOrigoNemsokára újra rajthoz áll Schumacherhttp://www.life.hu/news/20150616-michael-schumacher-fia-mick-balesete-utan-ujra-rajthoz-all-belgiumban.htmlMichael Schumacher 16 éves fia, Mick balesete után ezen a hétvégén már Belgiumban fog versenyezni.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.