gyilkosság halál rendőrség késelés Budapest XVII. kerület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A helyszínen belehalt sérüléseibe egy férfi, akit hozzátartozója késelt meg a XVII. kerületben.

Emberölés történt Budapest XVII. kerületében - írja a police.hu.

A hivatalos közlemény szerint a rendőrséget a hajnali órákban hívták ki a rákosmentei Újlak utca egyik társasházához, ahol egy bizonyos G. Attila megkéselte egyik férfi hozzátartozóját. Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett, és a helyszínen életét vesztette. G. Attilát a rendőrség elfogta.

Megúszta a börtönt, mert túl kövér a celláhozhttp://www.life.hu/news/20150616-meguszta-a-bortont-a-gazolo-mert-tul-kover-a-cellahoz.htmlEgy 30 éves brit nő furcsa kéréssel rukkolt elő a bíróságon, miután balesetet okozott.News--Elhunyt Mucsi Sándor színészhttp://www.life.hu/news/20150616-meghalt-mucsi-sandor-a-hires-magyar-szinesz.html64 éves korában elhunyt a híres magyar színész, Mucsi Sándor.NewsOrigoMegoldódott az M3-as autópályán szállított hullák rejtélyehttp://www.life.hu/news/20150616-filmes-kellekek-voltak-az-m3-as-autopalyan-szallitott-hullak.htmlA napokban nagy port kavart az az eset, amikor többen észrevették, hogy hullákat szállítottak az M3-ason. Azóta kiderült, mi is történt valójában. NewsOrigoAz első kérdésnél kiesett a német Legyen ön is milliomos! játékosahttp://www.life.hu/news/20150616-kiesett-az-elso-kerdesnel-a-jatekos.htmlSoha nem történt még olyan eset, hogy valaki kiesett az első kérdésnél a német "Legyen ön is milliomos!" történetében.NewsOrigo4 métert zuhant a Debreceni Egyetem teraszáról a bulizó - Túlélte!http://www.life.hu/news/20150616-kizuhant-a-debreceni-egyetem-zenemuveszeti-karanak-teraszarol-egy-bulizo.htmlCigarettázni indult a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának teraszára a fiatalember, akit most súlyos koponyasérüléssel kezelnek a Knézy Gyula kórházban.NewsOrigoNemsokára újra rajthoz áll Schumacherhttp://www.life.hu/news/20150616-michael-schumacher-fia-mick-balesete-utan-ujra-rajthoz-all-belgiumban.htmlMichael Schumacher 16 éves fia, Mick balesete után ezen a hétvégén már Belgiumban fog versenyezni.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.