Világhírű lett a munkahelyén alvó pasi

Forrás: Reddit -
fotó alvás vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lefotóztak egy férfit, aki véletlenül álomba szenderült a munkahelyén. Azóta az egész internet ezt értelmezi újra.

Egy férfi a Redditen osztotta meg testvére történetét: A pasi egész éjjel NBA döntőt nézett, ezért nehezen ment a másnap, és bedobta a szundit napközben, az iroda egyik kanapéján. A törpés pólóra külön felhívjuk a figyelmet, zseniális.

Forrás: Reddit

Munkatársai megörökítették az esetet, sőt, egész képgaléria is született a Photoshop segítségével a csicsikáló munkaerőről.

Ez az egyik legjobb feldolgozás Forrás: Reddit

Nála jobban csak a bús tekintetű pasast imádtuk.

Azért ez sem elhanyagolható Forrás: Reddit

Hatvan házban nincs víz Kalocsánhttp://www.life.hu/news/20150617-hatvan-hazban-nincs-viz-kalocsan.htmlCsőtörés miatt hatvan kalocsai házban szünetel ma a vízellátás. A vízmű szakemberei ez idő alatt lajtos kocsiból juttatják vízhez a helyieket. NewsThinkstockEzek a kutyák megpróbálják a lehetetlenthttp://www.life.hu/news/20150615-falatot-akarnak-elerni-egy-asztal-kozeperol-a-kutyak.htmlNem új az információ, hogy a kutyák bármire képesek egy falat kajáért. Akár a lehetetlenre is.NewsOrigoElképesztő dolgot művel szögekkel és fonalakkal egy fiúhttp://www.life.hu/news/20150615-zenyk-palagniuk-szogekkel-es-fonallal-alkot.htmlSzögekből és fonalakból alkot olyan művet Zenyk Palagniuk, hogy teljesen tátva marad a szája mindenkinek, aki látja. NewsOrigoAngela Merkel nevében hackerek e-maileztek http://www.life.hu/news/20150614-angela-merkel-gepet-hackerek-tamadtak-meg.htmlAngela Merkel nevében küldtek e-maileket a Bundestag számítógépeire támadó hackerek.News--Az internet népe odavan ezért a ruháért - Megható történethttp://www.life.hu/news/20150614-az-internet-nepe-odavan-ezert-a-ruhaert.htmlEgy megható üzenet miatt lett híres a 65 éves, gyönyörű esküvői ruha.News--Taylor Swift tizenötezer dollárt adományozott egy tűzoltónakhttp://www.life.hu/news/20150614-taylor-swift-tizenotezer-dollart-adomanyozott-egy-tuzoltonak.htmlAaron VanRiper, a texasi tűzoltót egy súlyos autóbaleset helyszínére értesítették. Kiderült, a baleset áldozatai éppen saját felesége és hétéves fia voltak. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.