Öngyilkos lett egy 17 éves lány, mert kövérnek csúfolták

Forrás: Instagram/Harriet Walsh -
öngyilkos öngyilkosság család diák csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány súlyos problémákkal küzdött, és hiába kapott orvosi segítséget, végül öngyilkos lett.

Harriet Walsh úgy érezte, hogy a barátja, és az édesanyja életében is csak másodlagos szerepet tölthet be, hiszen a barátja állandóan a haverjaival foglalkozott, a családja pedig folyton a testvérét ajnározta.

Ha ez nem lenne elég, évekig csúfolták a súlya miatt, súlyos önértékelési problémákkal küzdött. A környezete tisztában volt a problémáival, és kapott is orvosi segítséget, de ezek ellenére április 17-én mégis öngyilkos lett – írja a Mirror. A lány holttestét az édesanyja találta meg. Harriet naplót is vezetett, melyben részletesen leírta a fájdalmait.

Harriet Walsh Forrás: Instagram/Harriet Walsh

Őszintén nem hiszem, hogy ezt tovább tudnám csinálni, minden kicsúszott a kezem közül. Nekem van a legrosszabb családom. Amióta meghalt a nagyi, nem tudok ezzel megbirkózni, véget kell vetnem mindennek.

A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta, a rendőrség vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.