Hűha! Homoszexuálissá teszik a molylepkéket a túlszaporodás ellen

Forrás: Thinkstock -
molylepkék szaporodás homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán érdekes látott hír ma napvilágot, mely szerint a molypopuláció visszaszorítása érdekében új kísérletbe kezdett a londoni Természettudományi Múzeum: női feromonok segítségével csábítják homoszexuális kapcsolatra a hím lepkéket.

A kutatók viasztáblákon helyeznek el vegyi anyagokat, amelyek a párválasztáskor fontos szerepet játszanak. Így a hím lepkékre női feromonok kerülnek, és a többi hím számára vonzóak lesznek.

Forrás: Thinkstock

A feromonok illatától a hím molylepkék annyira bódulttá válnak, hogy nem fogják felismerni a nőstényeket, helyette a feromonos hímekkel próbálnak majd párosodni. De mivel két hím erre képtelen, ezért nem fognak túlszaporodni a molylepkék. Márpedig a lakásokban nagyon elszaporodtak a molyok, így tényleg szükség van arra, hogy visszaszorítsák őket.

Öngyilkos lett egy 17 éves lány, mert kövérnek csúfoltákhttp://www.life.hu/news/20150618-egy-17-eves-lany-ongyilkos-lett-mert-kovernek-cikiztek.htmlA fiatal lány súlyos problémákkal küzdött, és hiába kapott orvosi segítséget, végül öngyilkos lett.News--Pucér pasiktól akarsz verseket hallgatni? Irány Berlin!http://www.life.hu/news/20150617-pucer-ferfiak-felolvaso-estje-berlinben.htmlLondonban, Brightonban és Berlinben meztelenebbek nem is lehetnének a felolvasók! Újfajta kulturális élvezetnek hódolhatnak a művelődni vágyók. News--Ilyen idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150618-ilyen-ido-lesz-a-hetvegen.htmlMegérkezett a hidegfront, újra előkerültek a kabátkák és az esernyők is. Erre számíthatsz az elkövetkezendő napokban. NewsThinkstockVilághírű lett a munkahelyén alvó pasihttp://www.life.hu/news/20150617-vilaghiru-lett-a-munkahelyen-alvo-pasi.htmlLefotóztak egy férfit, aki véletlenül álomba szenderült a munkahelyén. Azóta az egész internet ezt értelmezi újra.News--Megtámadta és élve elásta egy medve az orosz nőthttp://www.life.hu/news/20150617-megtamadta-es-elve-elasta-egy-medve-az-orosz-not.htmlAz 54 éves Natalja nyírfanedvet gyűjtögetett az orosz erdőben, de nem csak nedve, hanem medvéje is lett a nőnek, akire rátámadt egy. Natalját egy 80 éves barátja és annak kutyája kísérte el az erdőbe, mindhárman védekezni próbáltak, de a medve erősebb volt náluk.NewsThinkstockGyilkosság történt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150617-gyilkossag-tortent-budapesten-a-xvii-keruletben-a-hajnali-orakban-egy-ferfit-keseltek-halalra.htmlA helyszínen belehalt sérüléseibe egy férfi, akit hozzátartozója késelt meg a XVII. kerületben.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.