Bűnösnek vallotta magát a 48 éves nő, aki fia 15 éves barátjával szexelt

Forrás: Youtube -
családanya liliomtiprás szex börtön NFL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 év börtönt is kaphat az a nő, aki egyik gyerekének fiatalkorú barátjával szexelt. Az egykori NFL vezérszurkoló Molly Shattuck bűnösnek vallotta magát.

Molly Shattuckot két rendbeli súlyos nemi erőszakért, négy rendbeli tiltott szexuális kapcsolatért és három rendbeli kiskorú leitatásáért vádolják.

Forrás: Youtube

A 3 gyerekes családanyát aznap idézték be, amikor milliárdos férjével aláírták a válási papírokat. A férfinak annyira kínos volt az ügy, hogy meg is sürgette az általában hosszúra nyúló válási procedúrát.

Az liliomtipró kalandot a nő kezdeményezte, aki a fiú egyik Instagram fotójára írt bókot. Az áldozat pedig egy privát üzenetben köszönte meg a kedves szavakat. Ezután a nő fia küldte el Molly telefonszámát a 15 éves srácnak a következő üzenettel: „Írnod kellene az anyukámnak. Odáig van érted!”

Ezután többször találkoztak, és mindegyik alkalommal kikezdett vele a nő, akire akár 15 év börtönt is kiszabhat a bíróság. A döntés augusztusban várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.