Borzalmas részletek derültek ki a balmazújvárosi családi tragédiáról

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság öngyilkosság család tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön a rendőrök négy holttestet találtak abban a családi házban, ahol az apa meggyilkolta feleségét, majd két kisgyermekét.

Az utcában mindenki döbbenten áll a történtek előtt, senki sem érti, mi vehette rá a férfit erre a szörnyűségre. A lakatosként dolgozó M. Imre a történtek után felakasztotta magát. Így találta meg őket a feleség édesanyja – írja a Blikk.

Az asszony egy telken lakott a lányával, de külön házban. Reggel fél nyolckor még beszélt a lányával, majd mikor fél tíz felé megpróbált bejutni a házba, azt már zárva találta. Befeszítette az ajtót, de már csak a holttesteket találta ott. A nő teljesen összeroppant, nem is tud beszélni a látottakról.

Forrás: Thinkstock

A családot a környéken zárkózottnak ismerték. Az egyik helybeli úgy emlékszik rájuk, hogy soha semmi baj nem volt velük, azonban volt olyan szomszéd, aki szerint az utóbbi időben gyakran hallottak hangos szót a házból, de az már talán sosem derül ki, mi volt a veszekedés tárgya. A két kisfiú éppen aludt, mikor édesapjuk rájuk támadt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.