Farkas Péter (birkózó)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barcelonában olimpiai bajnoki címet szerző birkózó elképesztő dolgokat állít az életéről, amit nagyon kevesen hisznek el neki.

Tavaly nyáron szabadult a börtönből a sportoló, akit testvérével együtt ítéltek el kábítószerrel való visszaélés miatt, még 2008-ban. A volt birkózó igencsak zűrös múlttal rendelkezik, és állítása szerint a börtönévek után sem tért jó útra – írja a Blikk.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

„Jól vagyok, van munkám, luxusautókat hozok be Svájcból egy budapesti szalonnak, ebből élek.” - mondta az 1992-es ötkarikás játékok aranyérmese, aki egy perccel később viszont már teljesen máshogy fogalmazta meg a dolgokat.

„Valóban autókból élek, csak éppen feltöröm őket. Magnókat, GPS-eket lopok, jó áruk van. Sok zűrös ügyem volt a rács mögött. Aki szabadul, ki akar tálalni, le kell fizetnem őket.”

Farkas jelenleg boldog párkapcsolatban él, és edzőjével, Kocsis Ferenccel birkózóiskolát akarnak nyitni a közeljövőben.

Sokkoló! Megásatták vele saját sírját és belelőttékhttp://www.life.hu/news/20150611-az-iszlam-allam-nevu-terrorszervezet-terroristai-megasattak-vele-a-sirjat-majd-belelottek.htmlÚjabb borzalmas videót hozott nyilvánosságra az Iszlám Állam nevű terrorszervezet: a felvételen egy férfit arra kényszerítenek, ássa meg saját sírját, majd mikor végzett vele, belelövik a gödörbe. NewsThinkstockBájos képsorok: így örült a kis budapesti hód a szabadságnakhttp://www.life.hu/news/20150619-bajos-kepsorok-igy-orult-franci-a-kis-budapesti-hod-a-szabadsagnak.htmlVisszaengedték a természetbe a korábban Budapesten talált hódot.News--Újabb testet megszégyenítő kihívás terjed az internetenhttp://www.life.hu/news/20150619-a-kulcscsont-kihivas-ujabb-testet-megszegyenito-orulet-az-interneten.htmlA CollarboneChallenge, vagyis a kulcscsont-kihívás a kínai fiatalok között ütötte fel először a fejét.NewsOrigoAjjaj! Közmunkára ítélték Paris Hilton balhézó öcsikéjéthttp://www.life.hu/news/20150619-paris-hilton-balhezo-occset-conrad-hiltont-kozmunkara-itelte-a-birosag.htmlÚjabb botrányhős születőben? Conrad Hilton leparasztozta az utasokat, majd öléssel fenyegetőzött egy London-Los Angeles járaton, végül közmunkával és pénzbírsággal megúszta a dolgot.News--Közel másfél milliót költött Miley Cyrusos tetkókra a rajongó! És ez még nem minden!http://www.life.hu/news/20150619-miley-cyrus-tetovalasokra-koltott-masfel-millio-forintot-most-leveteti-oket-az-enekesno-beszolasa.html A 42 éves Carl McCoid 29 Miley Cyrus témájú tetoválást varratott magára – dalszövegeket, képeket – közel másfél millió forintért.NewsNorthfotoGyászol a magyar futball - Elhunyt a Fradi és a fociválogatott masszőrehttp://www.life.hu/news/20150619-elhunyt-eisemann-laszlo-a-fradi-es-a-focivalogatott-masszore.htmlElhunyt Eisemann László, a Ferencváros labdarúgócsapatának és a magyar fociválogatottnak a masszőre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.