Éveken át fizetett gyerektartást, pedig nem is volt gyereke

Forrás: Thinkstock -
átverés gyerektartás szülő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól megvezette a tököli nő azt a kunszentmiklósi férfit, akivel éveken át fizettetett gyerektartást úgy, hogy közben sosem született közös babájuk. 

Több mint 8 millió forinttal húzta le a tököli nő a férfit, akivel még három évvel ezelőtt, 2012 nyarán ismerkedett meg. Azt hazudta neki, hogy futó románcukból közös gyermek született, és mivel a férfi úgy tudta, a nő Ausztriában él, annak rendje és módja szerint küldte a gyerektartást - havonta több százezer forintot - írja a baon.hu.

Forrás: Thinkstock

Gyermek viszont nem született, sőt, az asszony sem Ausztriában élt. De tovább hitegette a férfit, és még arra is sikerült pénzt szereznie tőle, hogy közös lakást vásároljanak. Illetve olyat is hazudott, hogy utazásra vagy műtétre kell neki nagyobb összeg. A férfinak csak a napokban vált egyértelművé, hogy éveken át átverték.

A kunszentmiklósi rendőrök elfogták a nőt, akit már előzetes letartóztatásba is helyeztek. Az asszonynak csalás miatt kell majd felelnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.