Cukiságbomba robbant Nyíregyházán – Elefántbébi született

Forrás: MTI/ Balázs Attila -
Nyíregyháza elefánt állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett a Nyíregyházi Állatpark nőstény elefántjának, Kwanzának a borja. 

Pénteken adott életet bébijének Kwanza, az afrikai elefánt. A kis borjú a második, Magyarországon egészségesen világra jött afrikai elefánt. Gondozói csak később állapítják meg, hogy hím vagy nőstény, illetve súlyát is csak később mérik le.

Forrás: MTI/ Balázs Attila

Az állatpark dolgozói izgulva várják, hogy vajon Kwanza fogja-e tudni szoptatni a kiselefántot, de egyelőre úgy tűnik, igen, ugyanis sok teje van.

Forrás: MTI/ Balázs Attila

Legalább két ember őrülten boldog most hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150621-kihuztak-az-otos-lotto-25-heti-nyeroszamait-szombaton.htmlKihúzták az ötös lottó 25. heti nyerőszámait szombaton. Két játékos is 157 millió forinttal gazdagodott.NewsThinkstockSenki nem foglalkozik Schumacherrel?http://www.life.hu/news/20150621-lewis-hamilton-nem-foglalkozik-michael-schumacher-rekordjaval.htmlLapinformációk szerint formájának és csapata lendületének köszönhetően Hamiltonnak esélye nyílt Michael Schumacher rekordjának megdöntésére, ő azonban nem foglalkozik a német klasszis csúcsával. Most csak és kizárólag a harmadik világbajnoki cím elhódítására összpontosít.News"Legalább egyszer nézzétek meg a napfelkeltét" - Különös házit kaptak az olasz tanár diákjaihttp://www.life.hu/news/20150620-kulonos-hazit-kaptak-az-olasz-tanar-diakjai.htmlValódi tanárhoz méltóan, Cesare Cata minden erejével azon van, hogy inspirálja és egy jobb életre nevelje diákjait. Ennek megfelelően osztotta ki a házi feladatokat is a nyári szünetre. NewsThinkstockÖngyilkos lett a Fradi masszőre?http://www.life.hu/news/20150620-eisemann-laszlo-a-ferencvaros-es-a-magyar-focivalogatott-masszore-gyogyszerrel-lett-ongyilkos.htmlAhogyan arról tegnap a Life.hu is beszámolt, Eisemann László, a Ferencváros és a magyar fociválogatott masszőre tragikus hirtelenséggel elhunyt. Most olyan sajtóhírek láttak napvilágot, amelyek szerint önkezével vetett véget az életének. News--Farkas Péter: „Autófeltörésből élek”http://www.life.hu/news/20150619-farkas-peter-olimpiai-bajnok-birkozo-megdobbento-vallomasa.htmlA Barcelonában olimpiai bajnoki címet szerző birkózó elképesztő dolgokat állít az életéről, amit nagyon kevesen hisznek el neki.NewsMegtaláltuk a modern bohócot! A nap képén a papagájemberhttp://www.life.hu/news/20150619-ted-richard-a-papagajember-teli-tetovalasokkal-es-piercingekkel.htmlTed Richard, csak egyszerűen "parrot man"-nek, vagyis pagájembernek nevezi magát, ami elég találó, ha a róla készült fotót nézegetjük.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.