Senki nem foglalkozik Schumacherrel?

Forma-1 Michael Schumacher Lewis Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint formájának és csapata lendületének köszönhetően Hamiltonnak esélye nyílt Michael Schumacher rekordjának megdöntésére, ő azonban nem foglalkozik a német klasszis csúcsával. Most csak és kizárólag a harmadik világbajnoki cím elhódítására összpontosít.

Schumacher hét világbajnoki címet szerzett Forma-1-es pályafutása során. Lewis most kettőnél tart, és egyértelműen ő a 2015-ös év első számú esélyese. A brit azonban nem különösebben töri magát, hogy a legenda nyomába érjen.

"Sohasem szerepelt a céljaim között Schumacher rekordjának a megdöntése, én mindig Ayrton Sennát akartam utolérni. Különleges érzés volt világbajnoki címet szerezni; most arra törekszem, hogy megszerezzem a harmadikat, hiszen számomra ez is nagyon különleges volna, mert Ayrton is háromszor nyert, és ez az, ami nekem már gyermekkoromban is a legfontosabb volt.

Meg szeretném nyerni ezt a bajnokságot, most ez az egy dolog hoz lázbaa, a többi rekorddal nem foglalkozom. Nem számít, hány futamgyőzelmet szerzek, és az sem számít, hányszor szerzem meg a rajtelsőséget, csak az számít, hogy megnyerem-e a világbajnoki címet" - folytatja a gondolatmenetét a címvédő Independent egyik munkatársának.

Hamilton: "Egy jó kocsiban a legjobb a szex”

A Forma 1-es pilóta a Playboy magazinnak nyilatkozott szexről és szingliségről. Nyilatkozatát itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.