Megvásárolható a Trónok harca dildótrónja

trón dildó Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki tudja, hány nemesi család fog egymással szembeszállni a közel 300 ezer forint értékű dildótrónért. 

650 fontért, azaz jelenlegi árfolyam szerint 282 872 forintért bárki megvásárolhatja a dildótrónt az E-bayen. 180 centi magas az ülőalkalmatosság, és számos műférfiasság lóg ki belőle.

Egy szexuális segédeszközöket árusító cég ezzel a trónnal szerette volna promotálni a Trónok harca ihletésű szexkütyüiket, ezért játékot hirdetett, meg lehetett nyerni a trónt. A nyertes pedig úgy döntött, inkább pénzre váltaná az internetes aukciós oldalon. Nem is értjük, miért.

Cukiságbomba robbant Nyíregyházán: Elefántbébi születetthttp://www.life.hu/news/20150621-elefantbebi-szuletett-nyiregyhazan.htmlMegszületett a Nyíregyházi Állatpark nőstény elefántjának, Kwanzának borja. News--Legalább két ember őrülten boldog most hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150621-kihuztak-az-otos-lotto-25-heti-nyeroszamait-szombaton.htmlKihúzták az ötös lottó 25. heti nyerőszámait szombaton. Két játékos is 157 millió forinttal gazdagodott.NewsThinkstock"Legalább egyszer nézzétek meg a napfelkeltét" - Különös házit kaptak az olasz tanár diákjaihttp://www.life.hu/news/20150620-kulonos-hazit-kaptak-az-olasz-tanar-diakjai.htmlValódi tanárhoz méltóan, Cesare Cata minden erejével azon van, hogy inspirálja és egy jobb életre nevelje diákjait. Ennek megfelelően osztotta ki a házi feladatokat is a nyári szünetre. NewsThinkstockSokkoló! Terrier tépett szét egy háromhetes kisfiúthttp://www.life.hu/news/20150620-terrier-tepett-szet-egy-harom-hetes-kisfiut.htmlSzörnyű tragédia történt ma hajnalban egy sunderlandi családban, ahol egy háromhetes kisbabát megtámadott és halálra sebesített egy kutya. News--Öngyilkos lett a Fradi masszőre?http://www.life.hu/news/20150620-eisemann-laszlo-a-ferencvaros-es-a-magyar-focivalogatott-masszore-gyogyszerrel-lett-ongyilkos.htmlAhogyan arról tegnap a Life.hu is beszámolt, Eisemann László, a Ferencváros és a magyar fociválogatott masszőre tragikus hirtelenséggel elhunyt. Most olyan sajtóhírek láttak napvilágot, amelyek szerint önkezével vetett véget az életének. News--Ajjaj! Közmunkára ítélték Paris Hilton balhézó öcsikéjéthttp://www.life.hu/news/20150619-paris-hilton-balhezo-occset-conrad-hiltont-kozmunkara-itelte-a-birosag.htmlÚjabb botrányhős születőben? Conrad Hilton leparasztozta az utasokat, majd öléssel fenyegetőzött egy London-Los Angeles járaton, végül közmunkával és pénzbírsággal megúszta a dolgot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.