gyilkosság nancy davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brutálisan meggyilkolt Nancy lakásában a rendőrség egy régi mobiltelefont foglalt le. Azonban a lánynak valószínűleg volt egy okostelefonja is, amelyet gyilkosa magával vihetett. 

A Bors úgy tudja, a május elején az Akácfa utcai otthonában meggyilkolt 19 éves lánynak biztosan volt egy méregdrága, csúcskategóriás készüléke. A mobil még használtan is 200 ezer forintba kerül.

Forrás: Facebook

"Ha ez így van, akkor a rendőrség valószínűleg Nancy egy régebbi készülékét foglalhatta le, az újabb talán a gyilkosnál lehet. Ezt támasztja alá az is, hogy az Interpol nemcsak gyilkosság, hanem kifosztás miatt is keresi a kínai Jao Kao-penget. Nancynek egyébként nemcsak szórakozás, hanem munkaeszköz is volt a telefonja: ezzel tarthatta a kapcsolatot az ügyfeleivel" – mondta a Borsnak Tarjányi Péter rendőrségi szakértő.

A Kínában bújkáló férfinak nem sok nyugodt pillanata lehet a szakértő szerint, ugyanis, ha levadásszák a hazájára szégyent hozó gyilkost, biztosan nem adják ki Magyarországnak, hanem kivégzik.

A nap videója: Hatalmas arc a pizzalopó cica!http://www.life.hu/news/20150622-macska-probal-pizzat-lopni-video.htmlA cica szemet vetett egy szelet pizzára, és nem tágított, amíg leleményesen meg nem szerezte búvóhelyéről.News--"Toleránsnak kell lenni" - Angelina Jolie megszólalt menekültügybenhttp://www.life.hu/news/20150621-angelina-jolie-megszolalt-menekultugyben.htmlAngelina Jolie Törökországban meglátogatott egy egy szíriai menekülteket befogadó tábort. "A világ a tömeges áttelepülés korszakát éli" -nyilatkozta. News--Nyári meleg helyett újra beköszönt a tavaszhttp://www.life.hu/news/20150621-tavaszias-ido-lesz-a-heten.htmlVáltozatos időjárásnak nézünk elébe jövő héten: napsütésre, záporokra és szeles napokra is készülni kell. NewsThinkstockFegyverrel fegyelmezte meg az üvöltöző tiniket a kalocsai nyugdíjashttp://www.life.hu/news/20150619-fegyverrel-fegyelmezte-meg-az-uvoltozo-tiniket-a-kalocsai-nyugijas.htmlEgy 74 éves kalocsai nyugdíjasnak nem volt elég, hogy rászól a háza közelében ordibáló tinikre. Ennél sokkal drasztikusabb módszerhez folyamodott. NewsThinkstockGyászol a magyar futball - Elhunyt a Fradi és a fociválogatott masszőrehttp://www.life.hu/news/20150619-elhunyt-eisemann-laszlo-a-fradi-es-a-focivalogatott-masszore.htmlElhunyt Eisemann László, a Ferencváros labdarúgócsapatának és a magyar fociválogatottnak a masszőre. News--Patkány vagy csirke volt az a bizonyos gyorséttermi fogás?http://www.life.hu/news/20150618-csirke-helyett-patkanyt-kapott-a-gyorsetteremben.htmlEgy kaliforniai férfi csupán egy kis panírozott csirkemellre vágyott, de ennél sokkal egzotikusabb ételt szolgáltak fel neki az egyik ismert gyorsétteremben, legalábbis ő azt állítja, patkányhúst kapott. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.