Börtönbe került P. Diddy, amiért rátámadt a fia edzőjére

Forrás: AFP/Rick Diamond -
P. Diddy edző börtön támadás letartóztatás súlyzó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi sajtóértesülések szerint P. Diddy egy kettlebell súlyzóval ment neki a férfinak fia egyetemén.

Hétfő délután letartóztatták Sean Combsot, azaz P. Diddy-t, miután egy „halálos fegyverrel," azaz egy kettlebellhez használt súlyzóval nekiment fia, Justin edzőjének a Kaliforniai Egyetemen - értesült a TMZ.

Forrás: AFP/Rick Diamond

Az egyetem hivatalos közleménye szerint senki sem sérült meg súlyosan, az ügyet az egyetemi rendőrség vizsgálja, a rappert pedig még aznap este a Los Angeles Megyei Seriff Hivatalába szállították. Hogy pontosan mi indította el a vitát, azt egyelőre nem tudni. Diddyt, akinek fia, Justin az egyetem focicsapatának védője, 160 ezer dolláros óvadék ellenében engedik szabadlábra. Sajtósa egyelőre nem kommentálta a híreket.

Harry herceggel teázott a nagyon stílusos Michelle Obamahttp://www.life.hu/news/20150617-michelle-obama-first-lady-harry-herceggel-teazott-londonban-a-kensington-palotaban.htmlTovább folytatódik az amerikai first lady londoni körútja, amelynek következő állomása a Kensington-palotába vezetett.NewsOrigoMa még nem lesz kánikulahttp://www.life.hu/news/20150623-a-keddi-hidegfront-miatt-esore-zaporra-zivatarra-es-eros-szelre-kell-szamitani.htmlKedden hidegfront érkezik hazánkba, emiatt eleinte csak néhol, később azonban országszerte számíthatunk esőre és szélre.News--Beyoncé is Charlestonért imádkozik - Egész Hollywood megrendült az ámokfutó mészárlásánhttp://www.life.hu/news/20150619-hollywood-kozossegi-oldalakon-fejezte-ki-reszvetet-a-charlestoni-amokfutas-aldozatainak.htmlÖsszesen 9 embert mészárolt le egy charlestoni templomban a 21 éves ámokfutó június 17-e éjjelén. Dylann Roof egy közös imádság után kezdett el lövöldözni, áldozatai afroamerikaiak voltak.News--Ajjaj! Közmunkára ítélték Paris Hilton balhézó öcsikéjéthttp://www.life.hu/news/20150619-paris-hilton-balhezo-occset-conrad-hiltont-kozmunkara-itelte-a-birosag.htmlÚjabb botrányhős születőben? Conrad Hilton leparasztozta az utasokat, majd öléssel fenyegetőzött egy London-Los Angeles járaton, végül közmunkával és pénzbírsággal megúszta a dolgot.News--100 év után ismét női arckép kerül a bankjegyekrehttp://www.life.hu/news/20150618-100-ev-utan-ismet-noi-arckep-kerul-az-amerikai-bankjegyekre.htmlAz amerikai kincstár döntött: több évtized után először egy hölgy portréja fog szerepelni a 10 dolláros bankjegyeken.News--Túlélte az utat a macska, aki 3 héten át tengődött egy konténerben étlen-szomjanhttp://www.life.hu/news/20150622-egy-macska-3500-kilometert-utazott-3-heten-at-etlen-szomjan-egy-kontenerben-es-tulelte.htmlIgaz a mondás: egy macskának 9 élete van. A Miss Pickfordnak elnevezett cica élelem és víz nélkül tette meg a több mint 3500 kilométeres távot Ciprustól Angliába.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.