A nap videója: A törpe lajhármakinak nem tetszik a simogatás?

állatok videó egzotikus állatok kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb eszméletlenül aranyos videóra bukkantunk, de úgy tűnik, a látszat néha csal. 

A közel egyperces videón azt láthatjuk, ahogyan egy törpe lajhármakit próbál kényeztetni a gazdája. A kisállat, a látszat ellenére, nem azért teszi fel a kezét, mert annyira élvezi a szituációt.

A lajhármakik ugyanis a könyöküknél lévő, módosult verejtékmirigyekkel termelnek méreganyagot, így védekeznek az őket ért „támadás” ellen. A maki tehát nem élvezetből, hanem riadalomból emeli fel kis kezecskéit. Az állatka mindenesetre így is nagyon aranyos!

Részegen halálra verte barátnőjéthttp://www.life.hu/news/20150623-reszegen-halalra-verte-baratnojet.htmlA 36 éves Dezső halálra verte párját, majd egy présházban rejtette el holttestét. NewsThinkstockTragédia történt – Lezuhant repülőgépével az Oscar-díjas zeneszerzőhttp://www.life.hu/news/20150623-lezuhant-repulogepevel-az-oscar-dijas-zeneszerzo-james-horner.htmlJames Horner kétszeres Oscar-díjas zeneszerző magángépével zuhant le Kaliforniában, és meghalt. NewsTúlélte az utat a macska, aki 3 héten át tengődött egy konténerben étlen-szomjanhttp://www.life.hu/news/20150622-egy-macska-3500-kilometert-utazott-3-heten-at-etlen-szomjan-egy-kontenerben-es-tulelte.htmlIgaz a mondás: egy macskának 9 élete van. A Miss Pickfordnak elnevezett cica élelem és víz nélkül tette meg a több mint 3500 kilométeres távot Ciprustól Angliába.NewsThinkstockA nap videója: hatalmas arc a pizzalopó cica!http://www.life.hu/news/20150622-macska-probal-pizzat-lopni-video.htmlA cica szemet vetett egy szelet pizzára, és nem tágított, amíg leleményesen meg nem szerezte búvóhelyéről.News--Sokkoló! Terrier tépett szét egy háromhetes kisfiúthttp://www.life.hu/news/20150620-terrier-tepett-szet-egy-harom-hetes-kisfiut.htmlSzörnyű tragédia történt ma hajnalban egy sunderlandi családban, ahol egy háromhetes kisbabát megtámadott és halálra sebesített egy kutya. News--Bájos képsorok: így örült a kis budapesti hód a szabadságnakhttp://www.life.hu/news/20150619-bajos-kepsorok-igy-orult-franci-a-kis-budapesti-hod-a-szabadsagnak.htmlVisszaengedték a természetbe a korábban Budapesten talált hódot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.